سرانه فضای خوابگاهی دانشگاه کردستان 12 مترمربع است
دوشنبه، 22 دی 1399
سرانه فضای خوابگاهی دانشگاه کردستان 12 مترمربع است
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: سرانه فضای خوابگاهی در دانشگاه‌های کشور 8.1 متر مربع بوده که در دانشگاه کردستان این عدد 12 مترمربع است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، مراسم نام‌گذاری خوابگاه دانشجویان بین‌الملل به نام « سرای دانشجویی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» برگزار شد. در این مراسم ابراهیم سلیمانی با اشاره به ظرفیت 240 نفری این خوابگاه عنوان کرد: سرای دانشجویی سردار سلیمانی که امروز نامگذاری شد، مساحتی در حدود 3 هزار و 400 متر فضای مفید دارد و دارای اتاق‌های چهارنفره و دو نفره است. مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان افزود: هر طبقه دارای حمام، آشپزخانه و سرویس بهداشتی داشته و همچنین سالن مطالعه مستقل برای دانشجویان در نظر گرفته شده و خوشبختانه این خوابگاه جزو یکی از مجهزترین خوابگاه‌های دانشگاه کردستان است. به گفته وی، سرانه فضای خوابگاهی در دانشگاه‌های کشور 8.1 متر مربع بوده که در دانشگاه کردستان این عدد 12 مترمربع است. وی با اشاره به افتتاح سه خوابگاه دیگر در آینده نزدیک افزود: به واسطه افتتاح خوابگاه شماره 2 و همچنین خوابگاهی که از سوی نوسازی مدارس و مدیریت و برنامه در دست احداث است و خوابگاه 400 نفره دختران که از سوی بنیاد مستضعفین تامین اعتبار شده میتوانیم تمام دانشجویانی که در خوابگاه‌های بیرون از دانشگاه اسکان یافته‌اند را در پردیس اصلی دانشگاه مستقر کنیم. گفتنی است پروژه احداث خوابگاه دانشجویی پسران ویژه دانشجویان بین الملل شهریور98 با حضور وزیرعلوم کلنگ زنی شد.  این خوابگاه در 3 هزار و 400 متر با 74 اتاق و ظرفیت 240 نفر و با اعتبار 80 میلیارد ریال سال‌جاری افتتاح شد.