خوابگاه ویژه دانشجویان بین‌الملل به نام سردار شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شد
دوشنبه، 22 دی 1399
خوابگاه ویژه دانشجویان بین‌الملل به نام سردار شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شد
خوابگاه ویژه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه کردستان به نام سرای دانشجویی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان در آیین نامگذاری این خوابگاه اظهار کرد: بالغ بر 600 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان مشغول تحصیل هستند اما تعدادی از آنها متاهل هستند و سایر دانشجویان خارجی در این خوابگاه که از بهترین و بروزترین خوابگاه‌های دانشجویی است، اسکان داده شده‌اند. وی افزود: خوابگاه دانشجویان بین الملل در میان خوابگاههای پسرانه با امکانات‌ترین و با کیفیت‌ترین خوابگاه است که با توجه به اینکه حوزه فعالیت شهید سلیمانی ورای مرزهای کشور بوده به همین دلیل پس از جلسات متعددی که در شورای فرهنگی و هیات رئیسه و هیات نظارت مبنی برنامگذاری مکانی شایسته با نام سردار سلیمانی تشکیل شد، تصمیم بر این شد این خوابگاه که از مصوبات سفر رهبری به استان است، با نام این شهید بزرگوار نامگذاری شود. دکتر روشن خوشنوازی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز در ادامه ظرفیت این خوابگاه را 240 نفر اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه فعالیت سردار سلیمانی فرامرزی بوده و به منظور نامگذاری مکانی شایسته با نام ایشان، این خوابگاه که از بهترین خوابگاه‌های دانشگاه است، انتخاب شد. لازم به ذکر است؛ پروژه احداث خوابگاه دانشجویی پسران ویژه دانشجویان بین الملل شهریور 98 با حضور وزیر علوم کلنگ زنی شد. این خوابگاه در سه هزار و 400 متر با 74 اتاق و ظرفیت 240 نفر و با اعتبار 80 میلیارد ریال سالجاری افتتاح شد.