قرار گرفتن نام سه عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی
دوشنبه، 1 دی 1399
سه عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان، بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، طبق اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، جناب آقایان دکتر عبدالله سلیمی (رشته شیمی)، دکتر حسن بیورانی (رشته مهندس برق) و دکتر قباد شفیعی (رشته مهندسی برق) در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی قرار دارند. لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی بر اساس پردازش‌هایی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر روی داده‌های مستخرج از دو پایگاه ESI و WoS انجام داده است، منتشر می‌شود. دانشگاه کردستان این موفقیت ارزشمند را حضور این همکاران پرافتخار و خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض می‌نماید و توفیقات روزافزون را برای این عزیزان مسئلت می‌نماید.

منبع: روابط عمومی