برگزاری جلسه تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده هنر و معماری
دوشنبه، 24 آذر 1399
برگزاری جلسه تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده هنر و معماری
تقدیر از دانشجویان برتر
جلسه تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده هنر و معماری روز یکشنبه مورخ 23 آذر 1399 بصورت مجازی برگزار گردید.
این جلسه که هیات رئیسه دانشکده هنر و معماری، مدیران گروههای آموزشی و تعدادی از اعضاء هیات علمی و مدعو در آن حضور داشتند با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی آغاز گردید.
در ادامه رئیس دانشکده هنر و معماری دکتر ویسی ضمن تبریک به دانشجویان برتر سخنانی را در خصوص لزوم تشویق و حمایت از این دانشجویان ایراد نمودند.
سپس معاون آموزشی دانشکده، دکتر مولانایی مواردی در خصوص اهتمام دانشکده و دانشگاه در تقدیر از دانشجویان برتر مطرح نموده و ضمن تبریک به دانشجویان در مورد ضوابط کلی احراز رتبه برتر نکاتی را عنوان نمودند. ایشان همچنین به تدام آموزش در شرایط بحرانی حاضر اشاره نمودند و اظهار داشتند علیرغم مشکلات و دشواری ها نتیجه رضایت بخش بوده است.
در ادامه مدیر گروه معماری خانم دکتر سلیمانی ضمن تبریک به دانشجویان برتر به موفقیت های فارغ التحصیلان معماری دانشکده در کنکور های کارشناسی ارشد و دکتری اشاره نمودند. سپس دکتر کیومرث حبیبی مدیر گروه شهرسازی از برگزاری مراسم اظهار مسرت نموده و دانشجویان را به همدلی و ارتباط علمی با همدیگر و دانشجویان سالهای بالاتر تشویق نمودند.
آقای میرزائی مدیر گروه موسیقی نیز ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان برتر به این نکته اشاره نمودند که گروه تمامی دانشجویان و وضعیت تحصیلی آن ها را به دقت رصد نموده و در جهت پیشرفت آنها تلاش خواهد کرد.
در انتهای برنامه یکی از دانشجویان برتر رشته موسیقی بصورت زنده برنامه تکنوازی اجرا نمودند و در نهایت اسامی نفرات برتر هر کدام از گروهها و دورها همراه با نمایش عکس های آنها قرائت شده و مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند.