اطلاعیه ی شماره 2 پذیرفته شدگان تغییر اولویت مقطع کارشناسی ازمون 1399
چهارشنبه، 12 آذر 1399
اطلاعیه ی شماره 2 پذیرفته شدگان تغییر اولویت مقطع کارشناسی ازمون 1399
لیست سری دوم پذیرفته شدگان تغییر اولویت آزمون سراسری 1399 به پیوست اعلام می‌گردد
ضمن تبریک قبولی دانشجویان پذیرفته شده به عنوان تغییر اولویت در آزمون سراسری سال 99 در دانشگاه کردستان، به اطلاع می رساند که برای ثبت نام و آغاز به تحصیل رعایت نکات زیر ضروری است:
1- پذیرفته شدگان می باید مدارک ثبت نامی خود را به نشانی دانشگاه کردستان- اداره امور آموزشی پست نمایند. (لیست مدارک مورد نیاز و نشانی دقیق پستی در اطلاعیه اصلی ثبت نام آزمون سراسری مندرج برسایت دانشگاه قابل دسترسی است.)
2- پذیرفته شدگانی که در ثبت نام اصلی، پیشتر در دانشگاه دیگری ثبت نام کرده اند باید با آن دانشگاه تسویه نمایند تا مدارک به دانشگاه کردستان منتقل گردد.
3- برای ورود به سامانه گلستان و سامانه آموزش مجازی، کاربری «شماره دانشجویی» و رمز عبور «شماره ملی» تعریف شده است.
4- فهرست شماره دانشجویی در فایل پیوست مشخص شده است.
5- برنامه درسی دانشحویان از سوی دانشکده های مربوط، تعیین خواهد شد.

جهت دانلود فایل اسامی اینجا کلیک کنید

🔶جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک مورد نیاز ثبت‌نام و نحوه ارسال اینجا کلیک کنید.

منبع: اداره امور آموزشی