اطلاعیه در خصوص پذیرفته‌شدگان تغییر اولویت آزمون سراسری 1399 مقطع کارشناسی
جمعه، 7 آذر 1399
اطلاعیه در خصوص پذیرفته‌شدگان تغییر اولویت آزمون سراسری 1399 مقطع کارشناسی
جهت دانلود فایل پیوست حاوی مشخصات پذیرفته‌شدگان تغییر اولویت آزمون سراسری "مقطع کارشناسی" روی لینک زیر کلیک کنید
ضمن تبریک قبولی دانشجویان پذیرفته شده به عنوان تغییر اولویت در آزمون سراسری سال 99 در دانشگاه کردستان، به اطلاع می رساند که برای ثبت نام و آغاز به تحصیل رعایت نکات زیر ضروری است:
1- پذیرفته شدگان می باید مدارک ثبت نامی خود را به نشانی دانشگاه کردستان- اداره امور آموزشی پست نمایند. (لیست مدارک مورد نیاز و نشانی دقیق پستی در اطلاعیه اصلی ثبت نام آزمون سراسری مندرج برسایت دانشگاه قابل دسترسی است.)
2- پذیرفته شدگانی که در ثبت نام اصلی، پیشتر در دانشگاه دیگری ثبت نام کرده اند باید با آن دانشگاه تسویه نمایند تا مدارک به دانشگاه کردستان منتقل گردد.
3- برای ورود به سامانه گلستان و سامانه آموزش مجازی، کاربری «شماره دانشجویی» و رمز عبور «شماره ملی» تعریف شده است.
4- فهرست شماره دانشجویی در فایل پیوست مشخص شده است.
5- برنامه درسی دانشحویان از سوی دانشکده های مربوط، تعیین خواهد شد.

🔶جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک مورد نیاز ثبت‌نام و نحوه ارسال اینجا کلیک کنید.

منبع: اداره امور آموزشی