اعلام نحوه انجام فعالیتهای حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان در هفته‌های آتی
جمعه، 30 آبان 1399
نحوه انجام فعالیتهای حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان در هفته‌های آتی که شهر سنندج به لحاظ شیوع بیماری کرونا در « وضعیت قرمز » قرار دارد.

با توجه به نامه شماره 184548 / و مورخ 28/ 8 /1399 وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص نحوه اجرایی کردن بخشنامه 374899 مورخ 27 /8 / 1399 معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و مصوبات شانزدهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه مورخ 28/ 8/ 1399، موارد زیر در خصوص نحوه پاسخ دهی و انجام فعالیت‌های آموزشی به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رسد:

• برگزاری کلیه کلاس‌های درسی کماکان به صورت مجازی و غیر حضوری، از طریق سامانه vclass.uok.ac.ir انجام خواهد شد. در صورت وجود هرگونه مشکل در شرکت در کلاس‌های درسی از طریق این سامانه لطفا در ساعات اداری با کارشناسان دانشکده و در ساعات غیر اداری با پشتیبانان مجازی ارتباط تلفنی برقرار کنید. دانشجویان جدیدالورودی که هنوز موفق به دریافت شناسه کاربری و رمز عبور نشده اند در اسرع وقت در ساعات اداری با کارشناسان دانشکده مربوطه ارتباط برقرار فرمایند.
  • با توجه عدم امکان ارائه خدمات حضوری به دانشجویان عزیز در دانشکده‌ها، اداره کل آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین فراهم بودن امکان ارسال درخواست‌های آموزشی از طریق قسمت پیشخوان خدمت سامانه گلستان، لطفا دانشجویان عزیز، کلیه درخواست‌های آموزشی خود را صرفا در قسمت پیشخوان خدمت این سامانه ثبت و پیگیری فرمایند. دانشجویان عزیز می‌توانند از مسیرهای ارتباطی با کارشناسان دانشکده در ساعات اداری جهت ارتباط با مسئولین دانشکده مربوطه اقدام نمایند. درخواست‌هایی که در پیشخوان خدمت ارسال شوند به صورت روزانه توسط کارشناسان مربوطه بررسی خواهند شد.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پایان نامه آنها تجربی است در صورت تمایل دانشجو و با اعلام ضرورت حضور دانشجو در دانشگاه توسط استاد راهنما، می‌توانند در چارچوب پروتکل‌های اعلام شده ستاد مقابله با کرونا، با نظارت استاد راهنما در محل انجام تحقیقات خود، حضور داشته باشند. ادامه اسکان این دانشجویان در خوابگاه با لحاظ نکات بهداشتی و در صورت تامین فضای مناسب اسکان بلامانع است.
  •  درخواست صدور گواهینامه موقت پایان تحصیلات، دانشنامه و سایر امور مرتبط با حوزه آموزش کل و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تا اطلاع ثانوی امکان پذیر نمی باشد. در صورت ضرورت، متقاضیان میتوانند درخواست‌های خود را به آدرس ایمیل edu@uok.ac.ir جهت بررسی ارسال نمایند.