پیام تسلیت ریاست دانشگاه کردستان به مناسبت درگذشت مرحوم دکتر عبدالحمید مولانایی
چهارشنبه، 28 آبان 1399
پیام تسلیت ریاست دانشگاه کردستان به مناسبت درگذشت مرحوم دکتر عبدالحمید مولانایی
من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و مابدلوا تبدیلا
و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه‌های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغاز بی پایان را می سراید. با اظهار همدردی و نهایت تأسف و تأثر خبر درگذشت مرحوم دکتر عبدالحمید مولانایی استاد بازنشسته‌ گروه زبان و ادبیات عرب دانشگاه کردستان واصل گردید ودانشگاهیان دانشگاه کردستان را در غصه‌ای جانگداز فرو برد.
مرحوم دکتر مولانایی که از بنیانگذاران دانشگاه کردستان بود سال‌ها با عشق و علاقه فرزندان این مرز و بوم را آموزش داده و تربیت نمود. دلبستگی و تعلق خاطرآن مرحوم به پرورش علمی و اخلاقی دانشجویان وتلاش برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای باالقوه فرزندان برومند وطن در کنار سخت کوشی، آزادگی و عزّت نفس، او را به یک استاد فرهیخته در عرصه علم و اخلاق مبدل ساخته بود که بی تردید التیام فقدان این استاد وارسته جز با رضایت بر مشیّت الهی میسّر نخواهد بود.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه کردستان فقدان آن استاد همام را به خانواده گرانقدر ایشان، همکاران و دانشجویان گروه زبان و ادبیات عرب، اعضای هیات علمی دانشگاه کردستان و همه کردستانی های علاقمند به ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده، رحمت و مغفرت جاودان را برای آن مرحوم و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسالت می نمایم.

منبع: حوزه ریاست