قابل توجه متقاضیان وام‌های دانشجویی
شنبه، 17 آبان 1399
قابل توجه متقاضیان وام‌های دانشجویی
مهلت ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تا تاریخ 10 آذر 1399 می‌باشد.

بر اساس آیین نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان از مهرماه 99 به تمامی وام‌های دانشجویی برای طول مدت دریافت وام تا شروع اولین سررسید اقساط به صورت روزشمار 4% کارمزد تعلق خواهد گرفت .

دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی دریافت وام هستند بر اساس دستور العمل جدید صندوق رفاه ملزم به ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن (شاغل یا بازنشسته) به مبلغ 30 میلیون تومان خطاب به صندوق رفاه دانشجویان همراه با اصل سند تعهد محضری تکمیل شده در یکی از دفاتر ثبت اسناد معتبر در سراسر کشور به اداره رفاه دانشگاه هستند.

از تاریخ ابلاغ سند تعهد جدید صندوق رفاه دانشجویان اسناد تعهد تکمیل شده بر اساس متن سند تعهد قدیمی از دانشجویان پذیرفته نخواهد شد.

جهت اطلاع از اخبار و اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه پرداخت و بازپرداخت وام به کانال تلگرامی زیر مراجعه نمایید.

@sandoghrefah

منبع: اداره رفاه دانشگاه کردستان