معرفی دانشجویان منتخب دانشگاه کردستان جهت استفاده از طرح تبادل دانشجو با دانشگاه اف‌اچ یوانیوم اتریش برای سال تحصیلی 1401-1400
دوشنبه، 12 آبان 1399
8 نفر از دانشجویان منتخب دانشگاه کردستان جهت اخذ گرنت اتریشی ارنست ماخ و 2 نفر برای استفاده از طرح اراسموس پلاس و گذراندن یک ترم تحصیلی به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش معرفی شدند.

پیرو فراخوان اعزام سری چهارم دانشجویان دانشگاه کردستان در مهرماه ماه 1399 مبنی بر اعزام دانشجویان به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش، 70 دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد بصورت آنلاین ثبت نام نمودند. پس از برگزاری آزمون کتبی زبان در تاریخ سه شنبه 6 آبان‌ماه و همچنین بررسی درخواست‌های ثبت شده در یک کمیته ارزیابی از این تعداد 39 نفر از دانشجویان واجد شرایط به مصاحبه تخصصی به زبان انگلیسی دعوت شدند. پس از ارزیابی نهایی توسط کمیته برنامه تبادل (متشکل از مدیریت تحصیلات تکمیلی، مدیریت مرکز مشاوره، مدیرمرکز زبان با همکاری و هماهنگی همکاران مدیریت امور بین‌الملل)، 10 نفر از دانشجویانی که بالاترین امتیاز را کسب کردند به این دانشگاه اتریشی معرفی شدند. شایان ذکر است از این 10 نفر، 8 نفر برای اخد گرنت اتریشی ارنست ماخ و دو نفر باقیمانده جهت استفاده از طرح تبادل اراسموس پلاس معرفی می‌گردند.

اسامی افراد منتخب جهت بهره مندی از این گرنت تحصیلی(ارنست ماخ) بصورت زیر اعلام می‌گردد:

1. بارزان سعیدپور- دانشجوی کارشناسی ارشد هوش مصنوعی
2. امید ساعدی - دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر
3. دانیال طالب‌پور – دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری
4. ماردین فیروزی - دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی برق
5. میلاد آذری - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکانیک
6. افسون ضیائی‌فرد -  دانشجوی کارشناسی ارشد رشته MBA
7. ندا رحمانی – دانشجوی کارشناسی مدیریت گردشگری
8. رحمت سلامی – دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری

اسامی افراد منتخب جهت استفاده از برنامه اراسموس پلاس:

1. سما زندی – دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری
2. سارینا چناره – دانشجوی کارشناسی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی

همچنین دانشجویان زیربه ترتیب به عنوان نفرات ذخیره انتخاب شدند:

1. احمد صالحی – دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر
2. انیران محمدپور – دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر
3. اسرا اصلانی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته MBA
4. رقیه محمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته MBA
5. حامد عزیزی – دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر

بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه کردستان و دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش، هرساله امکان معرفی 8 دانشجو جهت اقدام برای گرنت ارنست ماخ فراهم شده است. در سال گذشته 8 نفر از دانشجویان دانشگاه کردستان (از 8 نفر معرفی شده) موفق به اخذ این گرنت شدند.

لازم به ذکر است که اعزام دانشجویان منتخب به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش منوط به تایید نهایی این دانشگاه و موفقیت در اخذ گرنت تحصیلی می‌باشد. این برنامه برای سال تحصیلی 1401-1400 بوده و به دانشجویان بهره‏‌مند از این گرنت علاوه بر تامین هزینه های رفت و برگشت، ماهیانه مبلغ 1050 یورو پرداخت خواهد شد. شایان ذکر است این مبلغ برای دانشجویان استفاده کننده از طرح اراسموس پلاس علاوه بر تامین هزینه های رفت و برگشت، 850 یورو می‌باشد.

مدیریت امور بین‌الملل دانشگاه این موفقیت را به دانشجویان منتخب تبریک عرض می نماید.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل