مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با همکاری شورای آموزشی مجازی دانشگاه برگزار می کند.
شنبه، 26 مهر 1399
مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با همکاری معاونت آموزشی و شورای آموزش مجازی دانشگاه، در راستای رسالت دانش افزایی اساتید و اعضای محترم هیات علمی، کارگاه آموزشی"تحلیل چند بعدی آموزش مجازی: فلسفه، ارزشیابی و کارآیی فنی سامانه یادگیری مودل" را برای اعضاء هیات علمی تمام وقت و حق التدریس برگزار می نماید.
متقاضیان محترم جهت ثبت نام در کارگاه، می توانند در سایت مرکز نظارت دانشگاه (اینجا) نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

🕕زمان و ساعت برگزاری: سه شنبه (29 مهرماه) | ساعت 22-20

🔶برای ورود به کارگاه اینجا کلیک کنید

✅متقاضیان بعد از ورود به لینک کارگاه، می توانند با زدن کلید مهمان و وارد کردن نام و نام خانوادگی خود در کارگاه شرکت نمایند.

منبع: دفتر نظارت و ارزیابی