دکتر سمنانیان: دانشگاه کردستان شور و اشتیاق لازم برای پیشرفت را دارد
سه‌شنبه، 22 مهر 1399
دکتر سمنانیان: دانشگاه کردستان شور و اشتیاق لازم برای پیشرفت را دارد
رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه کردستان ضمن ستایش تلاشهای این دانشگاه برای تعالی و پیشرفت، گفت: دانشگاه کردستان شرایط مناسبی برای رشد طی کرده، شور و اشتیاق و استعداد لازم برای برای پیشرفت را دارد و باید مورد حمایت قرار بگیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، او که به صورت مجازی در نشست هیئت امنای این دانشگاه سخن می‌گفت،پیشنهاد کرد که نشست روسای دانشگاه‌ها به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شود تا به گفته وی، رئیس دانشگاه کردستان و همکارانشان پیشرفت‌های این دانشگاهرا به سمع و نظر مسئولین دانشگاه‌های کشور و مسئولین سازمان برنامه برسانند. این کار به گفته وی، باعث انتشار خبر پیشرفت و تثبیت جایگاه دانشگاه کردستان می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های دانشگاه کردستان در زمینه ارتباط با جامعه، گفت: همانطور که روسای دانشگاه‌ها می‌دانند که وزارت علوم به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و جامع محور می‌رود. از این رو پیشنهاد می‌کنم که هر دانشگاه بخشی از گزارش کاری خود را در ارتباط جامعه و دانشگاه ارائه کند.

وی افزود: اگر در همه جلسات هیئت امنا این بخش اجرا بشود، به عنوان بخش مجزا در گزارش‌ها به آن توجه شود، موضوع ارتباط با جامعه برای تثبیت دانشگاه نسل سوم ، بشتر خود را نشان می‌دهد.

وی در پایان جایگاه بین المللی دانشگاه کردستان را یادآور شد و گفت: این دانشگاه جایگاه بین‌المللی خوبی دارد.

منبع: روابط عمومی