خواسته‌های استاندار از وزارت علوم برای توسعه دانشگاه کردستان: افزایش رشته‌های دکترا و ارتقای رشته زبان و ادبیات کردی، توسعه بخش بین الملل و توسعه زیرساختهای دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 22 مهر 1399
استاندار کردستان در تازه‌ترین جلسه هیئت امنای دانشگاه کردستان، خواستار افزایش رشته‌های تحصیلی در مقطع دکترا و ارتقای رشته زبان و ادبیات کردی دست کم تا سطح کارشناسی ارشد، توسعه بخش بین الملل و توسعه زیرساختهای این دانشگاه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، بهمن مرادنیا در این نشست که با حضور دکتر باقری قائم مقام وزیر برگزارشد، ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت دکتر صادقی رئیس دانشگاه و همکاران وی، تاکید کرد که برای جبران عقب‌ماندگی‌ها که مورد تایید وزارت علوم نیز هست گزارش رئیس دانشگاه مورد توجه قرار گیرد
به گفته استاندار، یکی از نقاط قوت دانشگاه کردستان در سال‌های اخیر بحث راه‌اندازی مقطع کارشناسی رشته زبان و ادبیات کردی بود که چند دوره فارغ التحصیل  داشته و اکنون لازم است برای تحصیلات تکمیلی در این رشته، اقدام بشود. ما برای راه‌اندازی کارشناسی ارشد این رشته تقاضا کردیم، اما تاکنون عملیاتی نشده است.
به گفته وی، این موضوعات می‌تواند درجذب بیشتر دانشجویان خارجی و توسعه ارتباطات بین المللی موثر باشد و لازم است این فرصت را از کردستان نگیریم.
 مرادنیا افزود: اگر چنانچه این موضوع فراهم نشود، فارغ التحصیلان کارشناسی رشته زبان و ادبیات کردی برای ادامه ادامه تحصیل به کشورهای دیگر خواهند رفت.
وی با تاکید براینکه لازم است "به کردستان توجهی خاص بشود" افزود: توقع ما این است که شخص وزیر در این فرصتی که در این دولت هست به دانشگاه کردستان نگاه ویژه داشته باشند.
مرادنیا با اشاره به سخنان دکتر باقری مبنی بر اینکه کمبودها منوط به گذشته است گفت: باید در مقطعی این فاصله‌ها کم بشود. الان فرصت هست که با هم این عقب ماندگی را جبران کنیم.
استاندار کردستان با اشاره به حمایت‌های استانی از دانشگاه کردستان و ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر نصراللهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی تقدیر کرد و گفت: سال گذشته که دکتر غلامی مقام عالی وزارت به سنندج تشریف آوردند، خواست ما افزایش 40 رشته دکترا بود، اما متاسفانه از این 40 رشته فقط 5 رشته راه‌اندازی شد.
وی افزود: بحث ارتباطات بین‌المللی است که نقطه قوتی برا دانشگاه کردستان است و اگر چنانچه در این زمینه زیر ساختها فراهم نشود،حتما بدانید که دانشجویان اقلیم و سایر نقاط به اروپا و ترکیه و جاهای دیگرجاهای دیگر خواهند رفت و دیگر برنمی‌گردد.
به گفته مرادنیا،اینها حداقل‌هایی است که برای توسعه زیر ساخت دانشگاه کردستان، می‌شود از آنها برای توسعه دانشگاه کردستان بهره برد .

منبع: روابط عمومی