تقدیر قائم مقام وزیر علوم از مدیریت دانشگاه کردستان/ دکتر باقری: کاهش بودجه دانشگاه و افزایش رشته‎‌های دانشگاه کردستان را پیگیری می‌کنیم
سه‌شنبه، 22 مهر 1399
دکترعبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با حضور مجازی در نشست هیئت امنای دانشگاه کردستان، تلاش‌های صورت گرفته و مدیریت دکتر صادقی در این دانشگاه را "قابل تقدیر" عنوان و بر رفع کمبودها و مشکلات دانشگاه کردستان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، وی در پاسخ به خواسته استاندار و گزارش رئیس دانشگاه کردستان تاکید کرد که برخی مشکلات ریشه در گذشته دارد، اما با این حال ستاد وزارت همواره پشتیبانی لازم را از دانشگاه کردستان داشته و عدم وجود عدالت در برخی حوزه‌ها مورد توجه وزارت علوم است که رفع شود.
 او گفت: درخواست خود را به صورت کتبی برای ما بفرستید و حتما اشکال کاهش بودجه دانشگاه کردستان را بررسی می‌کنیم.
در خصوص افزایش رشته‌های مقطع دکترا و زبان و ادبیات کردی که استاندار کردستان مطرح کرد، دکتر باقری گفت: رشته‌های درخواست شده حداقل‌های شورای گسترش را نداشت و صرفا راه‌اندازی 5 رشته ممکن شد،  اما با توجه به شرایط خاص کردستان، دانشگاه کردستان می‌تواند با همکاری برخی دانشگاه‌های مجاور، راه‌اندازی رشته‌های دیگری را پیگیری کند.
وی از رئیس دانشگاه کردستان خواست تا در این زمینه  موضوع  را برای طرح در شورای گسترش آموزش عالی به صورت مکتوب ارائه کند.
دکتر باقری همچنین در خصوص افزایش بودجه دانشگاه کردستان، خواستار برگزاری جلسه خاص این موضوع شد و گفت: در این زمینه از همکاری دکتر نصراللهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان هم کمک بگیریم.

منبع: روابط عمومی