برگزاری نشست مجازی میان گروه های عربی دانشگاه کردستان و دانشگاه یونیزا مالزی
جمعه، 18 مهر 1399
برگزاری نشست مجازی میان گروه های عربی دانشگاه کردستان و دانشگاه یونیزا مالزی
نشست مشترک گروه های زبان و ادبیات عربی دانشگاه کردستان و دانشگاه یونیزا، در روز پنجشنبه مورخ 17 مهر، رأس ساعت 10 صبح به وقت ایران با حضور اعضای دو گروه به صورت مجازی و در بستر سامانه گوگل میت، برگزار شد و در خصوص برگزاری همایش بین المللی قرآن کریم و زبان و ادب عربی به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

در ادامه برگزاری سلسله نشست­ های علمی با دانشگاه های خارجی، روز پنج شنبه 8 اکتبر 2020 مصادف با 17 مهر 1399، ساعت 10 صبح به وقت ایران، گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه کردستان میزبان گروه همتای خود از دانشگاه یونیزا از کشور مالزی بود. در این نشست که به صورت مجازی و در بستر پلاتفورم گوگل میت برگزار شد، از طرف دانشگاه کردستان اعضای هیئت علمی گروه عربی و از طرف دانشگاه یونیزا اعضای هیئت علمی گروه همتا از جمله دکتر مجدان بن فخر الرازی، دکتر السید سالم، دکتر محمد علاءالدین بن عثمان، دکتر وان عبدالحیّ بن وان عمر، و خانم ها دکتر سوزانا بنت سلیمان، دکتر نورأذان بنت محمد رویان، دکتر نورعاشقین بنت عثمان و دکتر نورإیمان شرکت داشتند.

در راستای این نشست که حدود دو ساعت به درازا کشید، حاضران به بحث و بررسی در خصوص همایش بین المللی قرآن کریم و زبان و ادب عربی و موضوعات پیرامون، پرداختند و نسبت به راهکارهای عملی مشارکت، نظر خود را ارائه دادند. در ادامه نشست، شیوه های گسترش همکاری های دو جانبه و راهکارهای اجرایی نمودن بندهای تفاهم نامه مشترک بین دو دانشگاه که در سپتامبر 2019، به امضای ریاست دانشگاه رسید، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر برگزاری کارگاه های مشترک و تبادل دانشجو و استاد در آینده و در دوران پساکرونا تاکید شد. لازم به ذکر است که گروه زبان و ادبیات عربی، در تلاش است تا در راستای بین المللی سازی دانشگاه از تمام ظرفیت های خود بهره گرفته و با پشتیبانی مسؤولان، خصوصا ریاست محترم دانشگاه، دایره این همکاری ها را به کشورهای دیگر گسترش دهد.

مدیریت امور بین‌الملل