برنامه تبادل استاد با دانشگاه آویرو پرتغال در قالب طرح اراسموس پلاس
چهارشنبه، 16 مهر 1399
برنامه تبادل استاد با دانشگاه آویرو پرتغال در قالب طرح اراسموس پلاس
پیرو تفاهم‌نامه منعقد شده مابین دانشگاه کردستان و دانشگاه آویرو پرتغال، دو نفر از اعضای هئیت علمی دانشگاه کردستان برای ارائه موضوعات تخصصی به این دانشگاه اعزام خواهند شد.
پیرو تفاهم‌نامه همکاریهای علمی-پژوهشی مابین دانشگاه کردستان و دانشگاه آویرو و همچنین نشست‌های مشترک برگزار شده در حوزه های علوم پایه،  مهندسی و هنر،‌ ادبیات وعلوم‌ انسانی برنامه تبادل استاد بین دو دانشگاه در قالب برنامه اراسموس پلاس مورد توافق قرار گرفت. بر این اساس مقرر گردید از طرف دانشگاه کردستان در حوزه‌های زیر دو نفر از اعضای هئیت علمی به مدت یک هفته به دانشگاه آویرو اعزام شوند؛ از طرف دانشگاه آویرو نیز یک استاد در قالب همین برنامه به دانشگاه کردستان اعزام خواهد شد.
  • Building and Civil Engineering
  • Business and administration
  • Electronics and automation
  • Economics
  • Earth Sciences (Geology)
  • Languages
  • Chemistry
  • Chemical Engineering and processes
🔰شایان ذکر است در روزهای آتی فرم ثبت‌نام برای متقاضیان واجد شرایط فعال خواهد شد.

دانشگاه آویرو که در سال 1972 تاسیس شده است، با بیش از 13000 هزار دانشجو و 1100 عضو هیئت علمی در جمع 150 دانشگاه جوان جهان و 5 دانشگاه برتر کشور پرتغال قرار دارد.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل