قابل توجه دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی
یکشنبه، 13 مهر 1399
قابل توجه دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی
ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید وآرزوی سلامتی برای همه عزیزان، با عنایت به بخشنامه‌های سازمان امور دانشجویان و تصمیم هیات رئیسه دانشگاه، جهت رفاه حال دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساکن در خوابگاه‌ها از روز سه شنبه مورخ 99/07/08 رستوران مکمل فرزانگان ( واقع در دانشکده علوم انسانی واجتماعی ) ورستوران فرشتگان (واقع در مجتمع خوابگاهی فرشتگان) راه اندازی و وعده‌های نهار وشام پخت وتوزیع می گردد.

به نکات زیر توجه فرمایید:

1-باتوجه وجود ویروس کرونا و وضعیت شهر سنندج  که در حالت قرمز می باشد رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی ( زدن ماسک)ورعایت فاصله گذاری اجتماعی در محیط خوابگاه وحضور رستوران ها الزامی می باشد.

2-یارانه‌ی پرداختی برای وعده‌های نهار مبلغ 120000 ریال وبرای وعده شام مبلغ 100000 ریال تعیین وپرداخت می شود.

3- دانشجویان می‌بایست با مراجعه به سامانه تغذیه به آدرس (اینجا) نسبت به رزو وعده‌های نهار وشام در رستوران فرزانگان ویا فرشتگان ( ویژه دختران ) اقدام نمایند.

تبصره: در صورت فراموشی ویا عدم رزرو غذا، تحویل غذا با یارانه دانشجویی امکان پذیر نمی باشد.

4- وعده های غذای نهار وشام در ظرف های بهداشتی بسته بندی شده و در محل خوابگاه توزیع می گردد.

تبصره: -دانشجویان ساکن در خوابگاه فرشتگان به صورت حضوری غذای بسته بندی شده خود را از رستوران فرشتگان تحویل می نمایند.

5-ساعت توزیع وعده‌ی غذای نهار ساعت 12 الی 13 و وعده ی شام ساعت 18 الی 19 می باشد.

6- رزرو غذای روز بعد صرفا تا ساعت 14 هر روز امکان پذیر می باشد.

منبع: اداره تغذیه دانشگاه