برگزاری آزمون عملی تربیت بدنی در دانشگاه کردستان
یکشنبه، 30 شهریور 1399
برگزاری آزمون عملی تربیت بدنی در دانشگاه کردستان
با برگزاری سری دوم "آزمون عملی تربیت بدنی" ویژه خواهران؛ بعد از 4 روز متوالی و با انجام تست های محتلف 1200 متقاضی، همکاران گرامی گروه تربیت بدنی به کار خود در سی ام شهریورماه 1399 پایان دادند.

از آنجا که اولین تجربه برگزاری این آزمون عملی ملی در دانشگاه کردستان و در شرایط ویژه کرونایی بود، خوشبختانه آزمون در شرایط صحت و بدون آسیب دیدگی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و با سرعت و دقت بالا در نسبت گیری آزمون شونده ها در مقایسه با دانشگاه های برگزارکننده کشور با حضور نمایندگان محترم سازمان سنجش و  پژوهشگاه تربیت بدنی  و علوم ورزشی برگزار گردید.

شایسته است از همفکری و همراهی یکایک اساتید ارجمند گروه تربیت بدنی تشکر نماییم. ضمن ارج نهادن به زحمات و تلاش های فراوان  و ماندگار آقای دکتر محمد ملکی (نماینده دانشگاه و مدیر برگزاری آزمون)،  سرکارخانم دکتر آرزو احمدپور، آقای دکتر رحمان رحیمی، آقای دکتر هیمن محمدی و آقای دکتر سیدحسین حسینی مهر، برای بزرگواران آرزوی سلامتی و سربلندی را داریم.

از همراهی و حمایت های ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم آموزشی، دانشجویی و مالی  و ریاست محترم حراست طی این ایام برای برگزاری هر چه بهتر آزمون عملی تربیت بدنی تشکر و قدردانی می نماییم.

امیدواریم تجربه مثبت اولین دوره برگزاری آزمون در سال های آتی در دانشگاه کردستان همچنان تکرار گردد و شاهد موفقیت و افتخارآفرینی بیش از پیش سروران باشیم.