گام مشترک دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان و شرکت شهرکهای صنعتی کردستان برای توسعه مناسبات علمی و صنعتی
دوشنبه، 24 شهریور 1399
دانشگاه کردستان با تمرکز بر راهبرد اثرگذاری دانش بر صنعت، همچنان به دنبال گسترش مناسبات کاری با صنایع استان است و در همین راستا کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی (کُردفم) در نشست هم‌اندیشی مشترک، مهمان شرکت شهرکهای صنعتی کردستان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در این نشست‌ بر گسترش جدی ارتباطات دوجانبه برای تامین نیازهای پژوهشی صنایع مختلف استان تاکید شد.  در این جلسه که مهندس احمد خسروی، مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان و مهندس کامبیز گله‌داری معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی کردستان حضور داشتند، دکتر فرزاد حسین‌پناهی دبیر کمیته کُردفم با تشریح ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه کردستان به ویژه دانشکده مهندسی، بر لزوم ایفای نقش پُررنگ‌تر اساتید و پژوهشگران دانشگاهی در شهرک‌ها و واحدهای صنعتی استان و عملیاتی کردن یک برنامه جامع و تفاهم‌نامه همکاری بلندمدت تاکید کرد.

مهندس خسروی در این دیدار ضمن اعلام آمادگی شرکت شهرکهای صنعتی کردستان برای گسترش تعاملات با دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان، گفت: پیشتر حضور پژوهشگران در قالب برنامه‌های متنوع پیش‌بینی شده و امیدواریم با عقد تفاهم‌نامه همکاری، زمینه همکاریهای گسترده‌تر فراهم شود.

مهندس گله‌داری نیز با ابراز خرسندی از این گام تاثیرگذار در حل مشکلات ارتباط با صنعت استان، بزرگترین ضعف واحدهای صنعتی استان را عدم نگاه پژوهش محور در مسائل حوزه صنعت اعلام کرد.

در ادامه، اعضای کمیته کُردفم از رشته‌های مختلف مهندسی نیز با ارائه راهکارهای عملگرا و تاکید بر اصلاح فرایند مشارکت دانشگاه، به بیان جزئیات و ایده‌های موثر برای تداوم همکاری‌های متقابل پرداختند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان