رئیس دانشگاه کردستان در گفت و گو با تلویزیون کردستان 24 تبیین کرد: جذابیتهای علمی و آموزشی دانشگاه کردستان برای دانشجویان خارجی و جوانان اقلیم کردستان
سه‌شنبه، 18 شهریور 1399
دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی کردزبان "کردستان 24" ، اعتبار علمی و محیط آموزشی مناسب این دانشگاه را فرصتی تحصیل دانشجویان خارجی و از جمله جوانان اقلیم کردستان عنوان کرد و گفت: دانشگاه کردستان با توان و اعتبار علمی و نیز بهره گیری از اساتید مجرب و محیط آموزشی، فرصتی مناسب برای ادامه تحصیلات دانشگاهی در سطح بین المللی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان،  وی در این مصاحبه - که بخشهایی از آن روز گذشته در این تلویزیون کردی زبان پخش شد و مشروح آن در این گزارش می آید - گفت: این دانشگاه 500 نفر دانشجوی خارجی دارد که بیشتر آنها از اقلیم کردستان حضور پیدا کرده و مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی استان کردستان ایران با اقلیم کردستان، گفت همه امکانات و پتانسیل را بکار گرفته ایم تا دانشجویان خارجی با دانشنامه معتبر علمی و خاطراتی ماندگار از این دانشگاه فارغ التحصیل شوند.

دکتر صادقی با دعوت از جوانان اقلیم کردستان برای ادامه تحصیل آکادمیک در دانشگاه کردستان، افزود: این دانشگاه مکان مناسبی برای ادامه تحصیل تمامی کرد زبانان در سراسر جهان و بویژه اقلیم کردستان است و چنان که دانشجویان خارجی اذعان می‌کنند ، از امکانات دانشگاه و شرایط آموزشی آن راضی هستند و دانشگاه نیز تمام تلاش خود را برای تامین استانداردهای دانشگاه‌های بین الملل را برای دانشجویان خارجی بکار گرفته است..

رئیس دانشگاه کردستان به موفقیت‌های این در رتبه بندی‌های بین المللی اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه دانشگاه کردستان اخیرا در بین دانشگاه‌های جوان رتبه 300-251 را کسب کرده و همچنین موفق به کسب رتبه 800-601 در رتبه‌بندی تایمز شده که در این رتبه‌بندی نسبت به سال گذشته 200 رتبه ارتقا پیدا کرده و این دستاورد خوبی برای دانشگاه است.

وی این موفقیت‌ها را امتیازی برای دانشگاه و دانشجویان دانست و یادآور شد: بی شک دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه صاحب مدرکی با اعتبار بین المللی خواهند شد.

صادقی اعلام کرد: امسال نیز علیرغم شیوع بیماری کرونا، همه امکانات را برای حضور دانشجویان خارجی و استقرار انها در خوابگاه‌ها آماده کرده‌ایم تا آنان را در برابر بیماری محافظت کنیم.

رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه به دلیل کرونا از سال گذشته، خاطرنشان کرد: در این شرایط هم دانشگاه ارتباطات خارجی خود را از طریق وبینار، جلسات و کنفرانس‌های مجازی ادامه داده و بویژه با دانشگاه‌های اقلیم ارتباطات خوبی داشته‌ایم.

صادقی با اشاره به برنامه ها و پروژه‌های مشترک با دانشگاه‌های اقلیم  کردستان عراق، گفت: هر ساله کنفرانس‌های مشترک با دانشگاه های اقلیم برگزار کرده و امسال هم برای برگزاری کنفرانس مشترک برنامه ریزی کرده‌ایم

وی همچنین از افزایش پنج رشته ادبیات عرب، جنگلداری، باغداری و باغبانی و مهندسی برق در دو گرایش در مقطع دکتری خبر داد

منبع: روابط عمومی