انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه کردستان و دانشگاه دوستی ملل روسیه
دوشنبه، 17 شهریور 1399
پیرو نشست مشترک دانشگاه کردستان و دانشگاه دوستی ملل روسیه، تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه کردستان و این دانشگاه روسی منعقد گردید.
در این تفاهم‌نامە که به امضای دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان و دکتر اولگ یاستربوف رئیس دانشگاه  دوستی ملل روسیه رسید بر همکاری‌های دو‏جانبە در راستای ایجاد و تقویت ارتباطات آموزشی و پژوهشی مابین دو دانشگاه تاکید شده است. همچنین در این تفاهم‌نامه، انجام  پروژه‌های مشترک و کارهای میدانی، برگزاری کارگاه و سمینار‏های تخصصی و تبادل دانشجو، محققین و اساتید مورد توافق طرفین قرار گرفته است. در همین راستا همکاری بین دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان و دانشکده اکولوژی دانشگاه روس در زمینه برگزاری وبینار مشترک، مدرسه تابستانی و همکاری‌های پژوهشی آغاز شده است.

✅ جهت مطالعه خبر نشست مشترک دانشگاه کردستان با دانشگاه دوستی ملل روسیه اینجا کلیک کنید.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل