خدمتی دیگر از بنیاد 15 خرداد به جامعه دانشجویان و دانشگاهیان کشور
شنبه، 25 مرداد 1399
خدمتی دیگر از بنیاد 15 خرداد به جامعه دانشجویان و دانشگاهیان کشور
بنیاد 15 خرداداعلام کرد: 10 خوابگاه برای سال تحصیلی پیش‌رو آماده تحویل به وزارتین علوم و بهداشت و درمان جهت بهره‌برداری می‌باشند.
بە گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان به نقل از روابط عمومی بنیاد 15 خرداد، این بنیاد در سال 1360 با سرمایه اولیه پرداختی حضرت امام خمینی (ره) و به فرمان معظم‌له تأسیس گردید و برای رفع محرومیت و کاهش مشکلات اقتصادی خانواده‌های معظّم شهداء، جانبازان و رزمندگان و ایثارگران آغاز به کار کرد و از آغاز تاکنون همواره در خدمت‌رسانی به اقشار مستضعف و تحت پوشش در تلاش بوده است. این بنیاد مفتخر است که در راستای انجام وظیفه خود تاکنون به طور مداوم به خدمت‌رسانی خود به اقشار مستضعف تحت پوشش ادامه داده است و علاوه بر ارائه خدمات معیشتی و اقتصادی به جامعه هدف، با تأسیس بیش از 200 شعبه بنیاد در سراسر کشور و تأمین مایحتاج آنان به خصوص در زمینه کالاهای اساسی با نازلترین قیمت و در بسیاری از موارد به صورت بلاعوض و کمک به‌ویژه در طول هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی؛ خدمات کلانی را نیز از قبیل سدّ عظیم پانزده خرداد، بزرگترین سدّ خاکی ایران با فرمان حضرت امام برای تأمین آب شرب و کشاورزی شهر مقدس قم و روستاهای اطراف که در زمان افتتاح آن، مقام معظم رهبری از این خدمت بزرگ به صورت کتبی تقدیر فرمودند. احداث تعداد 3000 باب مدرسه در مناطق محروم و روستائی کشور، احداث صدها باب خانه بهداشت در مناطق محروم و ایجاد ساختمان دانشگاه و کتابخانه و جاده و خوابگاه دانشجویی واحدهای بزرگ و متوسط صنعتی در حوزه‌های پتروشیمی و دارویی و همچنین ایجاد و احداث باغها و احداث مجتمع‌های کشاورزی را دارد. این مجموعه‌ها ازجمله خدماتی است که در کارنامه این نهاد ثبت شده است. در زمستان 1394 با توجه به مشکلات زندگی و تحصیلی دانشجویان دختر و آسیب‌های متعددی که متوجه آنان بود، نماینده ولی‌فقیه و سرپرست بنیاد طی نامه‌ای به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی این مهم را مطرح و ساخت مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی دخترانه در قالب یک طرح سراسری را پیشنهاد دادند که مورد تأیید کتبی معظم‌له قرار گرفت و در متن موافقت برای پیشرفت امور و خدمات بنیاد دعا کردند. با اتکا به اذن رهبری و اراده سرپرستی بنیاد 15 خرداد، طرح خوابگاه‌هایی مدرن براساس جدیدترین استانداردهای علمی دنیا در پژوهشی میدانی تهیه و با عنایت به فرهنگ اسلامی ایرانی و شرایط اقلیمی کشور بهینه‌سازی گردید. طرح سراسری ساخت خوابگاههای دانشجویی دخترانه به صورت برنامه‌ای عام‌المنفعه در سال 1395 به صورت مدون کلید خورد، و به برکت وجود دختر گرامی پیامبر اسلام حضرت فاطمه ‌زهرا(س) نام «طرح خورشید» بر آن نهاده شده است. در فاز اول این طرح عظیم، حدود 15 خوابگاه دانشجویی دخترانه با ظرفیت بیش از 4000 تخت‌ خوابگاهی از طرح خورشید در مناطق کمتر برخوردار کشور با تأمین اعتبار به میزان بیش از 200 میلیارد تومان درحال احداث می‌باشد که ظرفیت هر خوابگاه به‌طور متوسط 250 دانشجو با سرانه فضایی مطابق دانشگاه‌های مطرح دنیا می‌باشد. هم‌اکنون بنیاد 15 خرداد با افتخار اعلام می‌نماید که 10 خوابگاه از این مجموعه برای سال تحصیلی پیش‌رو آماده تحویل به وزارتین علوم و بهداشت و درمان جهت بهره‌برداری می‌باشند. یکی از این خوابگاه ها، سرای دانشجویی بسیار پیشرفته دانشگاه کردستان می باشد که ان شاء الله بزودی به بهره برداری خواهد رسید. امید است این خدمت نیز برکتی باشد برای تداوم خدمت‌رسانی این نهاد و سایر خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران.