تاکید برگسترش همکاری شهرداری، شورای شهر و دانشگاه کردستان با امضای تفاهم‌نامه
چهارشنبه، 8 مرداد 1399
تاکید برگسترش همکاری شهرداری، شورای شهر و دانشگاه کردستان با امضای تفاهم‌نامه
دانشگاه کردستان ، شورای شهر و شهرداری سنندج با امضای تفاهم‌نامه‌ سه جانبه همکاری های خود را گسترش می دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، شورای شهر، شهرداری و دانشگاه کردستان پس از امضای  تفاهم‌نامه سه جانبه‌  بر ارتباط هرچه بیشتر جامعه و دانشگاه تاکید کردند.
در جلسه‌ای که به منظور امضای این تفاهم‌نامه برگزار شد دکتر رحمت صادقی اظهار کرد: از جمله وجوه اشتراک شهرداری و  دانشگاه کردستان،  جنبه اجتماعی آنهاست. وی افزود: دانشگاه‌های امروزی که به عنوان دانشگاه‌های نسل چهارم از آنها نام می‌برند، علاوه بر بحث آموزش و پژوهش دارای دو وجه بارز جامعه محوری و کارآفرینی هستند. رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: شهرداری و شورا همواره همراه و همکار دانشگاه بوده و در مراسمات، کنگره ها و ... پشتیبان این نهاد علمی بوده‌اند و این نشان دهنده اعتقاد شورا و شهرداری به تاثیر دانشگاه و درک ضرورت همکاری با این مرکز علمی است.
وی عنوان کرد: به عنوان بزرگترین مرکز علمی استان وظیفه خود می دانیم از پتانسیل‌های دانشگاه با همکاری شورا و شهرداری در راستای توسعه شهر بهره بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه شورای شهر و شهرداری با هوشمندی، نجابت، دلسوزی و  دستپاکی اقدامات خوبی در شهر انجام داده‌اند گرچه ممکن است تغییرات صورت گرفته قابل مشاهده نباشد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مجموعه نجیبی متولی این شهر هستند و دانشگاه نیز از این مسئله خرسند و به همکاری با این مجموعه افتخار می‌کند. صادقی در پایان یادآور شد: انعقاد این تفاهم نامه هدف پایانی ما نیست بلکه آغاز کار است و امیدواریم با امضای این تفاهم نامه وارد عملیاتی شدن اقدامات به صورت جدی شویم.
 در ادامه جلال شریعتی رئیس شورای شهر سنندج  نیز اظهار کرد: با توجه به دیدارهای قبلی و سابقه ارتباط دانشگاه و شورا و ضرورت افزایش ارتباطات، تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای تنظیم شده که امیدواریم منجر به انجام اقدامات جدی شود.
 شریعتی افزود: مطمئنا هر چه شهرداری بتواند از یافته‌ها و پتانسیل‌های علمی دانشگاه بهره بگیرد، قطعاً برای عملیاتی کردن دستاوردها موفق‌تر عمل خواهد کرد.
در ادامه ارسطو گویلی،  عضو شورای شهر سنندج نیز اظهار کرد: از اولین روزهای تشکیل شورا ارتباط با دانشگاه در اولویت بوده و بر ضرورت ارتباط بین مدیریت شهری و دانشگاه  همواره تاکید شده است.
وی افزود: در شهرهای توسعه یافته همیشه چند کرسی در شورای شهر متعلق به دانشگاه بوده و این نشان‌دهنده اعتقاد مردم به ضرورت وجود تخصص در بالاترین سطح شورا است.
وی ادامه داد: خوشبختانه در این دوره مردم سنندج متفاوت رای دادند و باعث شد همه اعضای شورا با اعتقاد راسخ ارتباط خود را با دانشگاه آغاز کنند و پروژه‌هایی را به کمک دانشگاه به انجام برسانند.
گویلی عنوان کرد: در این دوره از شورای شهر سنندج، دانشگاه همواره نقش پررنگی داشته و این درست ترین نوع مشارکت و در واقع ادای دین قشر تحصیل کرده به شهر، جامعه و کشور است. وی ادامه داد: به منظور ادامه همکاری‌ها تفاهم نامه‌ای رسمی بین شورا، شهرداری و دانشگاه‌ منعقد شده که امیدواریم با ارسال آن به بخش‌های مختلف، زمینه مشارکت دانشگاهیان در اداره شهر فراهم شود.
همچنین مجید شاه‌اویسی عضو شورای شهر سنندج نیز اظهار کرد: دانشگاه‌ها و شورای شهر از گذشته تعاملات خوبی داشته‌اند و اساتید دانشگاه در همه کمیسیون‌های شورای شهر حضور داشته‌اند و این قطعاً در  تصمیم‌گیری‌های شورا تاثیر گذار است. شاه‌اویسی با اشاره به اینکه شورای شهر اقدامات زیادی انجام داده که برای مردم قابل مشاهده نیست، عنوان کرد: انتظار می‌رود اقدامات شورا و دانشگاه پس از این تفاهم نامه مستندسازی و برای مردم قابل مشاهده باشد.  وی با اشاره به اینکه سال آینده سال سرنوشت سازی برای کشور است، گفت: باید از هم اکنون فرهنگ وجود تعلق خاطر نسبت به شهر را در مردم تقویت کنیم و وظیفه همه تحصیل کرده‌ها، فرهیختگان و دانشگاهیان است که اجازه ندهند مردم ناامیدانه پای صندوق رای حاضر شوند.
 در ادامه نیز شهردار سنندج ضمن ابراز خرسندی از درخشش دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی‌های بین المللی، اظهار کرد: امیدواریم دانشگاه همواره پله‌های بالاتر را طی کند و شاهد موفقیت‌های روزافزون آن باشیم.
صیدی ادامه داد: مشارکت این دوره شورا و شهرداری منجر به فائق آمدن بر بسیاری از مشکلات از جمله بدهی‌های شهرداری شد و  خوشبختانه امروز شهرداری به اندازه کافی منابع در اختیار دارد و پروژه‌های بزرگی را در شهر آغاز کرده که این اقدامات همواره با در نظر گرفتن ارجحیت منافع عمومی و خدمت به مردم و همچنین با حمایت نهادهای دولتی صورت گرفته است.
شهردار سنندج خاطرنشان کرد: پیشتر نیز در برنامه‌های مختلف شهرداری و دانشگاه همواره همکاری داشته‌اند و امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه نیز بتوانیم بیش از پیش از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های نهفته دانشگاه استفاده کنیم و زمینه همکاری‌های جدی‌تر فراهم شود.
لازم به ذکر است این تفاهم‌نامه در راستای ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه، صنعت و جامعه به منظور استفاده از توانمندی‌های علمی- پژوهشی دانشگاه و همچنین ظرفیت‌های اجرایی و عملیاتی شورا و شهرداری، بین شورای اسلامی شهر سنندج مجموعه شهرداری و دانشگاه کردستان به امضا رسید.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان