تفاهم نامه سه جانبه مابین شورای شهر، شهرداری سنندج و دانشگاه کردستان به امضا رسید
سه‌شنبه، 7 مرداد 1399
تفاهم نامه‌ای در راستای ارتباط هرچه بیشتر صنعت، جامعه و دانشگاه به منظور استفاده از ظرفیت‌های اجرایی و عملیاتی شورا و شهرداری مابین شورای اسلامی شهر، مجموعه شهرداری سنندج و دانشگاه کردستان به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، امروز سه شنبه( 7 مرداد) تفاهم نامه سه جانبه مابین دانشگاه کردستان، شورای اسلامی شهر و شهرداری سنندج به امضا رسید. این تفاهم نامه در راستای ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه ، صنعت و جامعه به منظور استفاده از توانمندی‌های علمی_پژوهشی دانشگاه و همچنین ظرفیت‌های اجرایی و عملیاتی شورا و شهرداری مابین شورای اسلامی شهر، مجموعه شهرداری و دانشگاه کردستان به امضا رسید. از جمله مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به برگزاری کنفرانس‌ها و سمینارها با محوریت مدیریت شهری توسط دانشگاه کردستان و اختصاص اولویت اساتید دانشگاه کردستان در خصوص انجام پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مدیریت شهری توسط مرکز مطالعه و پژوهش شورا اشاره کرد.

همچنین، حمایت از پروژه‌ها و پایان نامه‌های دانشجویی با موضوع مدیریت شهری با تاکید بر مرکز مطالعه و پژوهش شورا، برنامه‌ریزی جهت ایجاد ایستگاه‌های اتوبوس در ورودی دانشگاه کردستان بر اساس ضوابط و مقررات و همچنین برنامه‌ریزی برای احداث پل عابر پیاده برای تسهیل در رفت و آمد و ایمنی مراجعین از دیگر مواردی است که شورا و شهرداری سنندج در قبال دانشگاه متعهد شدند. لازم به ذکر است که دانشگاه کردستان نیز  با فراهم نمودن فضای برگزاری دوره و سمینارهای شورا و شهرداری سنندج و همچنین مشارکت این دو نهاد در برگزاری سمینارهای مرتبط و استفاده از امکانات رفاهی ورزشی دانشگاه ملزم به اجرای تعهدات خود شد.

گفتنی است که، این تفاهم نامه به همت مرکز مطالعات و پژوهش شورای شهر تدوین و به عنوان رابط میان شورا، شهرداری و دانشگاه این تفاهم نامه را به مرحله اجرا درآورده است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان