‎وعده همکاری نمایندگان استان برای رفع مشکلات دانشگاه
سه‌شنبه، 7 مرداد 1399
‎وعده همکاری نمایندگان استان برای رفع مشکلات دانشگاه
‎مجمع نمایندگان استان با حضور در دانشگاه، به این مرکز آموزشی وعده همکاری درراستای توسعه استان را دادند.
‎به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه کردستان با مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی مشکلات دانشگاه کردستان بررسی و راهکارهای موجود برای حل آنها مورد بحث قرار گرفت.
‎محسن فتحی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس با بیان اینکه دانشگاه اتاق فکر نماینده مجلس است، تصریح کرد: به دلیل توسعه روزافزون علم حتی در حوزه تخصصی خودمان نیز نمی‌توانیم به طور قطعی مسلط باشیم و نمایندگان مجلس نیازمند کمک دانشگاهیان هستند. ‎عضو هیئت رییسه کمیسیون بهداشت مجلس افزود: باید با همفکری اساتید و بزرگان دانشگاه خروجی قوانین و مسائلی که در صحن مطرح می‌شود به درستی پیش ببریم و از اساتید دانشگاه انتظار می رود نمایندگان را تنها نگذارند تا بتوانند در خانه ملت صدای راستین ملت باشند.

‎نماینده مردم مریوان و سرو آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه مرکزی است برای رفع مشکلات جامعه و حرکت به سوی پیشرفت و آبادانی و امیدواریم با کمک دانشگاه بتوانیم از مشکلات مزمن و تاریخی کردستان عبور کنیم. ‎شیوا قاسمی‌پور با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع استان کردستان افزود: باید بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد عدالت اجتماعی و به خصوص عدالت آموزشی را در استان به سرانجام رسانیم. ‎وی با اشاره به اختصاص ردیف بودجه برای پژوهشکده‌های دانشگاه کردستان گفت: باید سعی کنیم پژوهشکده‌های استان را به پژوهشکده‌های عرضه محور تبدیل کنیم تا ردیف بودجه به آنها اختصاص یابد و بسیاری از مشکلات استان در این زمینه‌ها حل شود. ‎عضو‌کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان استان کردستان بهره‌مند شد تا بسیاری از مسائل آموزشی و معضلات موجود در این زمینه را بررسی و رفع کنیم.

‎پرویز اوسطی نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس نیز با بیان اینکه دو بال توسعه هر کشوری، آموزش و دیگری اقتصاد است، عنوان کرد: اگر بحث آموزش را درست و کاربردی پیش ببریم به طور قطع مشکلات اقتصادی کشور نیز حل خواهد شد. ‎این عضو کمیسیون کشاورزی، منابع طبیعی و آب مجلس در ادامه افزود: دنیای کنونی، دنیای رقابت‌ها است و هر ثانیه ارزش حیاتی دارد و همچنانکه شاهد هستیم شدیدترین نوع رقابت در حوزه علم و فناوری می باشد. ‎اوسطی تصریح کرد: هرکشوری در حوزه علم و فناوری بتواند از سایر کشورها پیشی بگیرد جزو کشورهای ثروتمند دنیا خواهد بود. ‎وی افزود: مقام معظم رهبری در بیانات خود تاکید بسیار بر حوزه فناوری داشته و برای پیشرفت در این حوزه باید زیرساخت‌های بین المللی را توسعه دهیم تا تفوق کشورهای غربی را که دشمن نظام هستند با قدرت خود بشکنیم. ‎نماینده مردم دهگلان و قروه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آموزش باید منجر به افزایش مهارت و تغییر نگرش شود تا موجب کارآفرینی، اشتغالزایی و‌ نوآوری باشد.
 بهزاد رحیمی نماینده مردم  بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع و معادن  این مساله را عاملی برای افزایش ردیف بودجه ای دانشگاه کردستان هم دانست و افزود: آنچه که توانسته است دانشگاه کردستان را به موفقیت‌های قابل توجهی برساند، احساس مسئولیت اساتید، کارکنان و هیات علمی آن بوده است.

‎در ادامە مهدی فرشادان، نمایندە مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندرە و کامیاران نیز با اشارە بە اینکە پیشتر فاصلە زیادی بین دانشگاه و نمایندگان وجود داشت، اظهار کرد: هم اکنون مجمع نمایندگان با دانشگاه تعامل بسیار خوبی دارند که باید از آن بە عنوان فرصتی بە نفع دانشگاه، اساتید و کل استان  استفادە کنیم. ایشان همکاری بین دانشگاه و نمایندگان را برای توسعه استان ضروری خواند و گفت: در دیدار مجمع نمایندگان استان با وزیر علوم تمامی مساعی خود را بکار خواهیم بست تا مشکلات دانشگاه کردستان و آموزش عالی در استان مرتفع گردد. وی افزود: در اولویت قرار دادن جلسە مجمع نمایندگان استان با دانشگاه کردستان، نشان دهندە اهمیت دانشگاه و رفع مشکلات ان برای نمایندگان است. ‎فرشادان عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشارە بە چالش‌های مطرح شده از سوی رئیس دانشگاه، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حل مشکلات موجود زمانبر است، باید چالش‌ها اولویت بندی شود و هر ساله برای رفع تعدادی از آنها برنامه‌ریزی شود و اگر بتوانیم هر سال یک مشکل عمده را برطرف کنیم، موفق عمل کرده‌ایم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان