‎جلسه آشنایی با مفهوم Benchmarking و چگونگی به کارگیری آن با حضور رئیس دانشکدە هنر دانشگاه کردستان
یکشنبه، 5 مرداد 1399
‎جلسە آشنایی با مفهوم Benchmarking و چگونگی بەکارگیری ان با حضور رئیس دانشکدە هنر و معماری دانشگاه کردستان بە صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
‎بە گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، اجرای مدیریت سبز در فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی و به‌کارگیری اصول و مفاهیم آن در روند طراحی مدرسه سبز از مهم‌ترین رویکردهای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال‌های اخیر بوده است. ‎در این راستا با توجه به اصول هفت گانه مباحث مربوط به مدیریت سبز، نیاز است در بخش انرژی آگاهی دقیقی از میزان مصرف انرژی مدارس موجود کشور در موقعیت‌های مکانی با اقلیم‌های مختلف به دست آید تا بتوان این مقدار مصرف را اندازه‌گیری، کنترل و مدیریت کرد. جهت دستیابی به این هدف در بسیاری از کشورهای دنیا از روش بنچ مارکینگ (Benchmarking) استفاده می‌شود. ‎ لذا در این خصوص جلسه‌ای جهت معرفی بنچ مارکینگ و ارائه روش‌ها و نتایج حاصل از انجام پروژه بنچ‌مارکینگ در تعدادی از فضاهای دانشگاهی استان کردستان با حضور دکتر ویسی رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان و همکارانشان، مهندس چگنی مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات، مهندس حسینی‌نیا سرپرست اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی، کارشناسان گروه تاسیسات و اعضای مرکز راهبری مدیریت سبز، در محل دفتر فنی و تحقیقات سازمان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید. ‎قابل توجه است که تاکنون پژوهشی در خصوص انجام بنچ‌مارکینگ در مدارس کل کشور صورت نگرفته است لکن به دلیل تشابه با پروژه انجام‌شده توسط تیم دانشکده معماری دانشگاه کردستان، از عوامل اجرایی جهت تبیین فرایند در خصوص مدارس دعوت به عمل آمد. ‎در این جلسه ابتدا دکتر ویسی به شرح کلیاتی درباره بنچ مارکینگ و اهمیت آن در بهینه‌سازی مصرف سوخت و مصرف برق در کشور با توجه به حجم بالای فضاهای آموزشی کشور، پرداخت. ‎ در ادامه نیز خانم افشار از اعضای تیم مذکور به تفصیل توضیحاتی در خصوص مدل‌های مختلف انرژی بنچ‌مارکینگ، روش‌های مختلف آن، مزایا و معایب هر یک از روش‌ها و همچنین چگونگی به کارگیری آن در راستای اهداف مدیریت سبز پرداختند.