مرکز مشاوره دانشگاه کردستان به عنوان مرکز مشاوره فعال معرفی شد
یکشنبه، 5 مرداد 1399
مرکز مشاوره دانشگاه کردستان به عنوان مرکز مشاوره فعال معرفی شد
در سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، مرکز مشاوره دانشگاه کردستان به عنوان مرکز مشاوره فعال در سال 1398 معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در پایان سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، دانشگاه کردستان به عنوان مرکز مشاوره فعال در سال 1398 معرفی شد. بر اساس عملکرد سال 98، مراکز مشاوره دانشگاه‌ کردستان، تبریز، علم و صنعت، الزهرا(س)،شهرکرد، هرمزگان، هنراصفهان و خاتم الانبیاء بهبهان عنوان "مرکز مشاوره فعال" را به خود اختصاص دادند. در سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها، با اهدای لوح سپاس و تندیس توسط دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی و دکتر صادقی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از مراکز مشاوره برتر تجلیل شد.

منبع: روابط عمومی