مراسم یادبود عضو فقید هیئت علمی دانشگاه کردستان به صورت مجازی و در فضای LMS دانشگاه کردستان برگزار شد
دوشنبه، 9 تیر 1399
مراسم یادبود استاد گرانقدر و عضو فقید هیئت علمی دانشگاه کردستان مرحوم دکتر ناصر قادری به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، امروز دوشنبه 9 تیر ماه مراسم یادبود استاد گرانقدر و عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان مرحوم دکتر ناصر قادری به صورت مجازی با حضور رئیس دانشگاه کردستان، اساتید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم هر یک از اساتید و همکاران مرحوم دکتر قادری ضمن ابراز تاسف به دلیل از دست دادن این استاد بزرگوار،  این ضایعه را به  جامعه علمی و خانواده ایشان تسلیت گفتند.

دکتر رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان در این مراسم اظهار کرد: حقیقتاً دانشگاه کردستان یکی از سرمایه‌های ارزشمند خود را از دست داد و جای خالی دکتر قادری در دانشگاه هم به لحاظ علمی و هم به لحاظ اجتماعی عاطفی و انسانی سال‌های سال احساس خواهد شد.

وی افزود: کسانی که از نزدیک دکتر قادری را می‌شناختند تاکید می‌کنند که ایشان علوم باغبانی را به صورت عملی درک کرده و مشکلات سطح شهر و کشاورزان به این بزرگمرد ارجاع داده می‌شد.

به گفته رئیس دانشگاه کردستان ایشان علاوه بر درک عمیق از مباحث پیشرفته و آکادمیک، به خوبی نیازهای دانشجویان و سایر همکاران و نیازهای عملی همه باغداران و کشاورزان را پاسخگو بودند.

وی عنوان کرد: دکتر قادری همکار و دوست خوب، بااخلاق، نجیب، دلسوز متعهد و صبور برای همه ویژه برای جوانان بودند و گواه این صحبت‌ها فضای حزن و اندوهی است که پس از فوت ایشان کل دانشگاه به خود دید و اساتید کارمندان و دانشجویان از این اتفاق متاثر هستند.

دکتر صادقی ادامه داد: در حقیقت هیچگاه دانشگاه کردستان را همچون 10 روز اخیر داغدار و غمگین ندیدم؛ فضای بسیار غمگین و بسیار متاثری بر دانشگاه‌ حاکم است و این را در رفتار و صحبت‌ها و حرف‌های همکاران می‌بینیم.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه علمی و اجتماعی این بزرگمرد و خدمات ارزنده‌ای که هم در زمینه علمی و کاری و هم به واسطه رابطه عاطفی و انسانی و شاگرد پروری بوجود آورده بود هر کدام در جای خود ایشان را به شخصیتی اثرگذار در جامعه تبدیل کرده بود، و مجموع این ویژگی ها همه از دکتر قادری شخصیتی ساخته بود که پس از وفاتش همه در ناراحتی بسر می‌برند.

دکتر صادقی با اشاره به اینکه پیام‌های تسلیت فراوانی از سوی شخصیت‌های مختلف از جمله وزیر محترم علوم ارسال و منتشر شده‌اند، عنوان کرد: دکتر قادری انسان بزرگی بود و جای خالی وی سال‌های سال در دانشگاه‌ احساس خواهد شد و نامشان تا همیشه در تاریخ جاودانه خواهد ماند اما در برابر مشیت الهی چاره‌ای جز تسلیم نیست و انشاالله وسعت صبر دوستداران این بزرگمرد به اندازه غم ایشان باشد.

وی در پایان ضمن تسلیت به تمامی همکاران و کارکنان دانشگاه کردستان و جامعه علمی استان، یادآور شد: سعی خواهیم کرد مکانی را در دانشگاه به اسم  مرحوم قادری نامگذاری کنیم تا باعث ماندگاری هرچه بیشتر نام ایشان شود.

در ادامه سایر اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه کردستان از ایشان به عنوان شخصیتی اجتماعی، با اخلاق، صادق و دلسوز و همچنین استادی فداکار و دلسوز و صادق یاد کردند و آثار به جا مانده از ایشان را یادگاری با ارزش برای تمامی دانشجویان و رهروان راه ایشان دانستند.

دکتر حامد قادرزاده، دکتر محمد سرسیفی، دکتر امیر رشیدی، دکتر امجد فرزین‌پور، دکتر محمد رزاقی،دکتر مظفری، دکتر عبدالله زاده، مهندس سید طاهر حسینی و مهندس آزادیخواه از جمله سخنرانان این مراسم بودند.

همه سخنرانان این مراسم همواره بر این نکته تاکید داشتند که دانشگاه کردستان بزرگ مرد عالمی را از دست داده و برای  این ضایعه ابراز تاسف کردند.

محمد قادری پدر مرحوم دکتر ناصر قادری نیز که در این مراسم حضور داشت، از دانشگاه کردستان جهت برگزاری این مراسم تشکر کرد و به دلیل عدم امکان تشکر حضوری از برگزارکنندگان ابراز تاسف کرد.

قرائت قرآن، ذکر فاتحه و دعا پایان بخش این مراسم بود.

لازم به ذکر است؛ مرحوم دکتر ناصر قادری عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان و از پایه گذاران مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه باغبانی در این دانشگاه بودند که هفته گذشته به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد و دانشگاه کردستان را به سوگ نشاند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان