قابل توجّه دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر مقطع کارشناسی(ورودی های سال 1398 و ماقبل)
سه‌شنبه، 20 خرداد 1399
به اطّلاع می رساند سامانه نقل وانتقال دانشجویان شاهد وایثارگر وزارت علوم، تحقیقات وفنّاوری از تاریخ 99/03/20 لغایت 99/04/20 جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع کارشناسی ورودی های سال 1398 و ماقبل که متقاضی انتقال و میهمانی و واجد شرائط آن می‌باشند، فعّال است.

دانشجویان متقاضی انتقالی و یا میهمانی می توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری (portal.saorg.ir)نسبت به ثبت درخواست اقدام نموده و کد رهگیری دریافت نموده و نتیجه بررسی را در زمان مقرّر از طریق همان سایت مشاهده نمایند.

موارد قابل یادآوری:

1-اداره کلّ امور دانشجویان شاهد وایثارگر وزارت علوم، تحقیقات وفنّاوری به درخواست های خارج ازسامانه ترتیب اثر نمی‌دهد.

2-دانشجویانی که در سال گذشته حکم میهمانی ویا حکم انتقال مشروط داشته اندو حکم آنها خاتمه یافته است لازم است مجدّداًدر سامانه ثبت نام نموده و حتماً شرائط و وضعیّت تحصیلی خود را درج نمایند.(این دسته از دانشجویان می باید کارنامه ی تحصیلی خود را بارگذاری نموده و مستندات مرتبط با تقاضای خویش را اسکن و ضمیمه ی درخواست نمایند.)

3-بنا به اعلام سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فنّاوری، رسیدگی به تقاضای دانشجویان شاهد و ایثارگر به ترتیب اولویّت ذیل انجام می پذیرد:

1)فرزند اناث شهید

2)فرزند ذکور شهید

3)جانباز50% و بالاتر و آزاده

4)همسر شهید

5)جانباز25% الی 49%

6)همسر جانباز50% و بالاتر و آزاده

7)فرزند اناث جانباز50% و بالاتر و آزاده

8)فرزند ذکور جانباز50% و بالاتر و آزاده

9)همسر جانباز 25% الی 49%

10)فرزند اناث جانباز25% الی 49%

11)فرزند ذکور جانباز25% الی 49%

4- لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا باید در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ارائه نمایند.

5-متقاضی میهمانی و انتقال مسؤول صحّت اطّلاعات ارائه شده درخصوص شرایط خاص خود خواهد بود و درصورت عدم احراز هریک از اطّلاعات ارائه شده تقاضای وی از وضعیّت بررسی خارج خواهدشد.

6-دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی انتقال توام با تغییر رشته از این سامانه برای ثبت درخواست خود استفاده ننمایند.

7-متقاضیان محترم همچنین درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل درخصوص سامانه از قسمت پشتیبانی سامانه درخواست خود را ارسال نمایند.

منبع: اداره کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان