پیام رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت روز جهانی قدس
جمعه، 2 خرداد 1399
پیام رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت روز جهانی قدس
دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان پیامی به مناسبت روز جهانی قدس صادر کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
حدود هفتاد سال پیش با توطئه های استکبار رژیمی شکل‌گرفت که زیر بنای آن بر صهیونیزم بود. این عدد روزی به پایان خواهد رسید  اما مبارزات ملت فلسطین را پایانی نیست و حمایت همه جانبه ملت بزرگ ایران نیز از این مبارزه تا پیروزی کامل آنها همچنان ادامه خواهد داشت. گرچه درآخرین جمعه ماه مبارک رمضان 1399 بواسطه ویروس کرونا و به خاطر سلامت مردم عزیز ایران اسلامی، مراسم بزرگداشت سالروزیوم الله قدس این یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی برگزارنشد، اما  حضور شکوهمند مردم ایران درفضای مجازی و اعلام تنفر از حرکات ظالمانه رژیم صهیونیستی را یک حرکت اخلاقی و وظیفه‌ای دینی در راستای حمایت از مظلومان می‌دانیم و از ملت بزرگ ایران می‌خواهیم همانند گذشته و به هر طریق ممکن تنفر خود را از این رژیم غاصب فریاد زنند. دانشگاهیان دانشگاه کردستان نیزچون سال های قبل در فضاهای آکادمیک با بررسی های حقوقی غیر قانونی بودن رژیم صهیونیستی بر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین تاکید خواهند کرد.

رحمت صادقی
رئیس دانشگاه کردستان