عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان در گروه الف فهرست سرآمدان ایران قرار گرفت
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399
عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان در گروه الف فهرست سرآمدان ایران قرار گرفت
دکتر محمدرضا ستاره عضو هیات علمی دانشگاه کردستان در رتبه 24 گروه الف فهرست سرآمدان علمی سال 99 ایران قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف دستیابی جمهوری اسلامی ایران به مرجعیت علمی جهانی، فدراسیون سرآمدان علمی ایران را در سال 1394 راه‌اندازی کرده است.
این فدراسیون سالانه 100 نفر از اعضای هیئت علمی کشور را که دارای دستاوردهای پژوهشی برتر بوده  شناسایی و حمایت می‌کند و این افراد در دو گروه الف و ب قرار گرفته و بر اساس اعتبار علمی رتبه‌دهی حمایت می‌شوند.
این فدراسیون طی نامه‌ای از سوی دبیر فدراسیون دکتر سعید سرکار اعلام کرده که دکتر محمدرضا ستاره با اعتبار علمی 335 و رتبه 24 در گروه الف فهرست سرآمدان علمی ایران در سال 99 قرار گرفته و بر این اساس ایشان مورد حمایت‌هایی از سوی این فدراسیو ن و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار می گیرد. ایشان همچنین مجاز هستند دو نفر بست داک در فیزیک نظری گرایش نظریه میدان های کوانتومی و گرانش اخذ نمایند.

دانشگاه کردستان این موفقیت چشمگیر و ارزشمند را به پروفسور محمد رضا ستاره تبریک عرض می نماید و کسب این افتخار را مایه مباهاتی برای  دانشگاهیان دانشگاه کردستان می داند. امید است  که ایشان در مسیر تعالی مستدام و دانشگاه کردستان همچنان بر رشد و بالندگی بیشتر را تجربه نماید.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان