رونمائی از لوگوی جدید دانشگاه کردستان
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399
رونمائی از لوگوی جدید دانشگاه کردستان
به گزارش روابط عمومی ، امروز چهارشنبه مورخ 99/2/31 با حضور اعضای هیئت رئیسه‌ از لوگوی جدید دانشگاه کردستان رونمائی شد.

به گزارش روابط عمومی ، امروز چهارشنبه مورخ 99/2/31 با حضور اعضای هیئت رئیسه‌ی دانشگاه از لوگوی  جدیددانشگاه کردستان رونمائی شد.
کار طراحی این لوگو از چند ماه پیش آغاز شد و پس از دریافت نمونه های اولیه،  3 مورد  ازآنها مورد تایید فنی کارشناسان قرار گرفت و پس از آن برای احترام به نظر همه همکاران هیئت علمی و کارمند جهت انتخاب مقبول ترین لوگو، در سایت دانشگاه صفحه ای برای رای گیری ایجاد و درمدت  دو روز نزدیک به 550 نفر در رای گیری شرکت نمودند که لوگوی رونمایی شده دارای بیشترین رای از سوی همکاران دانشگاه کردستان بوده است.
ازاین پس لوگوی مذکور لوگوی رسمی دانشگاه بوده و تمامی سربرگ ها و موارد دیگر دانشگاهی با این لوگو رسمیت پیدا خواهند کرد. مضافا اینکه  تمامی ملزومات اداری با لوگوی جدید و استفاده از آن به زودی در اختیار قسمت‌های مختلف دانشگاه قرار خواهد گرفت.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان