مرکز نوآوری دانشگاه کردستان برگزار می‌کند: وبینار آشنایی با مزایای شرکت‌های تعاونی برای اساتید دانشگاه
سه‌شنبه، 26 فروردین 1399
وبینار آشنایی با مزایای شرکت‌های تعاونی برای اساتید دانشگاه توسط مرکز نوآوری دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.
بە گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در راستای شروع به کار هسته نوآور وابسته به اداره کل تعاون، در مرکز نوآوری دانشگاه کردستان، با عنوان مرکز نوآوری و توسعه تعاون، اولین وبینار تخصصی مرتبط با نحوه ثبت و بهره‌برداری از مزایای شرکت‌های تعاونی با تمرکز بر اساتید و دانشگاهیان، با شرکت معاونت امور تعاون استان کردستان، برگزار می‌شود. مخاطبین این وبینار تعاملی، اساتید دانشگاه کردستان هستند و وبینار مشابهی در آینده نزدیک برای دانشجویان نیز برگزار خواهد شد. زمان برگزاری دوره، سه‌شنبه 26 فروردین ماه 99 ساعت 19 می‌باشد. لازم به ذکر است؛ مرکز نوآوری و توسعه تعاون دانشگاه کردستان با حضور معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی 12 دی ماه در دانشگاه کردستان افتتاح شد.
 پیوند ثبت‌نام به شرح زیر است:

منبع: رواط عمومی دانشگاه کردستان