آگهی تمدید مهلت پذیرش بدون آزمون (سهیمه استعدادهای درخشان) دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (.Ph.D) برای سال تحصیلی 1400-1399
سه‌شنبه، 19 فروردین 1399
بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشگاه کردستان برای سال تحصیلی 1400-1399، که تاکنون مدارک خود را ارسال ننموده اند، می رساند که با توجه به شرایط موجود، تاریخ ارسال و تحویل مدارک مورد نیاز قید شده در اطلاعیه های صادرشده قبلی تا اطلاع ثانوی(زمان بازگشایی مجدد دانشگاه) و صدور اطلاعیه بعدی تمدید می گردد.بدیهی است پس از بازگشایی مجدد دانشگاه و عادی شدن شرایط، آخرین فرصت ارسال مدارک به دفتر گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه به اطلاع خواهد رسید.

منبع: دفتر گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه

دفتر استعدادهای درخشان