گزارشی از عملکرد کمپین کرستان علیه کرونا
دوشنبه، 18 فروردین 1399
گزارشی از عملکرد کمپین کرستان علیه کرونا
کمپین "کوردستان علیه کرونا" به پیشنهاد شبکه ملی جامعه و دانشگاه و در تاریخ 24 اسفندماه با پیام دکتر رحمت صادقی رییس دانشگاه کردستان آغاز به کار نمود.
این کمپین در همان آغاز و با تلاش و همتی ستودنی با سرلوحه قراردادن وجه علمی خود و با استفاده از تجارب و تخصص صاحب‌نظران و فعالین دانشگاهی در چهارچوب چهار کمیته: کمیته تولیدمحتوا و روابط عمومی، جامعه‌شناسی و روانشناسی، تهیه مواد و محلول ضدعفونی و کمیته دانشجویی- فعالیت خود را آغاز نمود. هر یک از کمیته‌ها با استفاده از ظرفیت و توانش موجود داخلی و خارجی دانشگاه، اقدامات موثری را انجام داده اند‌. تولید محتوای صوتی، تصویری و نوشتاری علمی، تولید محلول‌های ضدعفونی، تولید دستگاه تنفس مصنوعی، برگزاری دوره‌های آموزش مجازی، ارایٔه راهکارهای علمی در جهت مقابله با ویروس کرونا به کمک اعضای هییٔت علمی دانشگاه، از اهم فعالیت‌های این کمپین بوده است. گزارش تفصیلی از اقدامات کمپین در ادامه ارایه شده است.

برای دانلود فایل گزارش اینجا کلیک کنید.

منبع: کمپین کوردستان علیه کرونا

کردستان علیه کرونا (کوردستان دژی کرۆنا)