‎تولید 16 هزار لیتر «آب‌ ژاول» توسط دانشجویان بسیجی دانشگاه کردستان
جمعه، 1 فروردین 1399
‎تولید 16 هزار لیتر «آب‌ ژاول» توسط دانشجویان بسیجی دانشگاه کردستان
‎فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان از تولید 16 هزار لیتر «آب‌ ژاول» توسط بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان خبر داد.
‎سردار سیدصادق حسینی در حاشیه بازدید از تولید، مواد ضدعفونی‌کننده(آب ژاول) که توسط دانشجویان بسیجی دانشگاه کردستان صورت می‌گیرد اظهار داشت: بسیج دانشجویی و دانشگاه کردستان 16 هزار لیتر آب ژاول را تهیه کرده‌اند که در قالب 6 هزار بطری 2.7 لیتری آماده تحویل به مردم مناطق محروم می‌شود. ‎وی بیان داشت: این محلول با 9 برابر آب مخلوط می‌شود و برای ضدعفونی سطوح از آن استفاده خواهد شد. ‎به گفته فرمانده سپاه کردستان، این محلول به همراه بسته‌های دیگر در بین نیازمندان مناطق محورم استان بصورت رایگان توزیع خواهد شد. ‎سردار حسینی اضافه نمود: همکاران سپاه در قالب گروه‌های مختلف جهادی اقداماتی در قالب تولید ماسک و لباس‌های ایزوله بیمارستانی داشته‌اند و برنامه‌های دیگری هم در دستور کار دارند. ‎ایشان در ادامه گفت: از اول شیوع کروناویروس در کردستان تاکنون، 18 کارگاه تولید ماسک افتتاح شده و تقریبا روزانه 19 هزار عدد ماسک تولید و در اختیار مردم قرار می‌گیرد. ‎سردار حسینی خاطرنشان کرد: حدودا 90 هزار قلم جنس بهداشتی، کمکی و معیشتی توسط گروه‌های جهادی بسیج و سپاه استان در بین مردم توزیع شده است.  ‎وی ضدعفونی اماکن، خیابان‌ها و محلات حاشیه‌نشین شهرهای کردستان را یکی دیگر از اقدامات مجموعه سپاه  و بسیج در کردستان ذکر کرد. ‎سردار حسینی همچنین گفت: 13 هزار نیروی بسیج برای کمک در حوزه‌های مختلف آموزش دیده‌اند تا به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در زمینه مقابله با کرونا همکاری کنند. ‎مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان هم گفت: از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا در کردستان، بسیج دانشجویی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا را تشکیل داد و در قالب 6 کارگروه فعالیت خود را شروع کرد. ‎توحید رستمی افزود: یکی از این کارگروه‌ها تولید مواد بهداشتی و لباس ایزوله بود که بعد از آن تولید ماسک که دیروز آغاز شده و تولید ماسک صورت پزشکان توسط دانشجویان پزشکی به تعداد هزار عدد که در اختیار بیمارستان‌ها قرار گرفت. ‎وی اذعان داشت: امروز هم آب ژاول یا همان ماده ضدعفونی‌کننده توسط دانشجویان بسیجی به همراه اساتید و مسوولین دانشگاه کردستان تولید می‌شود. حضرت آیت الله سید محمد ‎‌ حسینی‌شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان، رئیس و معاونین دانشگاه کردستان، مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای و مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج و در جریان این بازدید حضور داشتند.

منبع: روابط عمومی