پیام تبریک رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت عید نوروز و سال جدید
پنجشنبه، 29 اسفند 1398
پیام تبریک رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت عید نوروز و سال جدید
رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت آغاز سال جدید، در پیام نوروزی خود ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید، از زحمات، تلاش و کوشش همگی همکاران عرصه علم و دانش تقدیر نمود.
بعد خیر الأسما و بیاد حضرت دوست

در آستانه ورود به سال نو و آخرین سال قرن چهاردهم جلالی بر خود لازم می‌دانم مراتب تبریک، تهنیت و صمیمانه‌ترین شادباش‌ها را تقدیم ایرانیان ارجمند، هموطنان پاک نهاد خطه کردستان، جامعه علمی و بالاخص اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان خدوم و شریف و دانشجویان عزیز دانشگاه کردستان نمایم.
نوروز و بهار امسال به رغم وضعیت خاص کشور و اپیدمی کرونا متفاوت از سال‌های پیش است.
اکنون فضل در جماعت نیست و سلامت در تنهایی‌ است پس برآنیم تا بهار را به خانه‌هایمان آوریم و درخانه سبز شویم، جوانه زنیم، و شکوفه دهیم.
در تنهایی خانه فراغتی است تا دل رمیده را بازجوییم و محبت را باز شناسیم برای رسیدن به روزهای خوب و برای دوباره سبز شدن، درآغوش گرفتن و لبخند زدن...
الهی در شب می‌نگریستم که ناگاه بر دمیدم از شادی روز، مرا نه صبر ماند و نه آرام دیری نپاید دعای تنهایی ما و یاد او عیش روزگار را به باغ صحت رساند.
امید است سال 1399 سالی پر از صحت و سلامت و تندرستی برای همه ایرانیان باشد و در پرتو مجاهدت تلاش هموطنان شاهد توسعه روزافزون میهن اسلامی باشیم.
و الحمداله اولا اخراً

رئیس دانشگاه کردستان