تقدیر رئیس دانشگاه کردستان از دست‌اندکاران راه‌اندازی آموزش مجازی دانشگاه
چهارشنبه، 28 اسفند 1398
تقدیر رئیس دانشگاه کردستان از دست‌اندکاران راه‌اندازی آموزش مجازی دانشگاه
رئیس دانشگاه کردستان از دست‌اندرکاران راه‌اندازی آموزش مجازی دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.
بە گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی امروز چهارشنبه(28اسفند) در جلسه‌ای ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران راه‌اندازی آموزش مجازی دانشگاه، آن را کار بزرگ و شایسته‌ای عنوان کرد که موجب افتخار دانشگاه و استان کردستان شده است. وی با تاکید بر اینکه دانشگاه قدردان زحمات این مجموعه است، گفت: اقدامات این مجموعه و موفقیت در برگزاری آموزش مجازی نام دانشگاه کردستان را در کنار دانشگاه‌‌های برتر کشور نظیر دانشگاه تهران قرار داد. رئیس دانشگاه کردستان ضمن تقدیر از تلاش مجموعه معاونت آموزشی و سایر دست‌اندرکاران، عنوان کرد: اقدامات این افراد رخداد خوب و مبارکی را برای دانشگاه رقم زد که جز با تلاش آنها، میسر نمی‌شد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد همه جامعه بشریت از این روزهای پرخطر به سلامتی عبور کند و دانشگاه نیز روال آموزشی پیشین را از سر گیرد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان