ویرا / فصلنامه تخصصی امنیت سایبری مرکز آپا دانشگاه کردستان / شماره چهارم-فصل زمستان 98 / منتشر شد
دوشنبه، 26 اسفند 1398
شماره چهارم ویرا، فصل‌نامه تخصصی امنیت سایبری مرکز آپا دانشگاه کردستان منتشر شد. مخاطبان اصلی این محتوا کارشناسان و متخصصان فناوری اطلاعات و شبکه، دانشجویان و علاقمندان امنیت فضای سایبری است.
مطالب این فصل‌نامه عموماً محورهای زیر را شامل می‌شود: - اطلاع رسانی رخدادهای اخیر فضای سایبری - آگاهی‌رسانی نسبت به آخرین تهدیدات و آسیب‌پذیری ابزارهای فضای مجازی - آموزش‌های تخصصی و عمومی در جهت ارتقاء دانش عمومی امنیت شایان ذکر است اسم نشریه، ویرا، واژه‌ای کردی و به معنی صاحب‌فکر و هوشمند است. راهنمایی: در فهرست مطالب می‌توانید با کلیک بر روی هریک از بخش‌ها، به صفحه مورد نظر منتقل شوید. با کلیک بر روی QR کدها می‌توانید مستقیما به لینک‌ها منتقل شوید.
  •  دانلود فایل فصلنامه
    منبع: مرکز آپا دانشگاه کردستان