آیین گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته زن و روز مادر برگزار شد
شنبه، 3 اسفند 1398
آیین گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته زن و روز مادر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، آیین گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته زن و روز مادر با حضور وزیر ورزش و جوانان، استاندار کردستان و رئیس دانشگاه کردستان در تالار مولوی دانشگاه برگزار و در این مراسم از بانوان موفق شاغل در دستگاه های اجرایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در این مراسم لیلا آژیر ضمن تبریک روز زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) افزود: زنان بزرگترین سرمایه انسانی در هر جامعه‌ای به شمار می‌روند و استفاده از توانمندی‌های این قشر به توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر کشور می‌انجامد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با بیان اینکه زمینه‌ لازم برای بهره‌مندی از توانمندی بانوان در استان فراهم است و سقف شیشه‌ای شکسته شده است، یادآور شد: در حال حاضر از سهم 30 درصدی بانوان از انتصابات در استان به 20 درصد رسیده‌ایم و این شروع خوبی برای رسیدن به اهداف متعالی است.
استاندار کردستان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت نقش زنان در جامعه افزود: نقش زنان را هیچ‌کس نمی‌تواند کمرنگ کند، چراکه بانوان همیشه در صحنه‌های مختلف جامعه، خانواده، کاهش آسیب‌های اجتماعی، توسعه و آبادانی استان کردستان تأثیرگذار هستید.
استاندار کردستان خطاب به همه بانوان گفت: انتظار می‌رود از فرصت مسئولیت خود، در راستای خدمت به مردم و توسعه استان تلاش کنید چراکه همه ما باید در قبال مسئولیت‌هایمان پاسخگو باشیم. وی با بیان اینکه نقش بانوان در توسعه استان غیر قابل انکار است، گفت: خوشبختانه در حال حاضر شاهد حضور بانوان توانمند کردستانی در عرصه‌های مختلف مدیریتی هستیم.

مسعود سلطانی‌فرنیز در پایان این مراسم با اشاره به سیاست‌های دولت مبنی بر سپردن 30 درصد مسئولیت‌ها به زنان گفت: خوشبختانه بر اساس آخرین آمار و بررسی‌های انجام شده، اکنون از میان مدیران سطوح مختلف کل کشور، 26 درصد بانوان هستند و ما برای رسیدن به هدف 30 درصدی، تنها 4 درصد فاصله داریم.

وزیر ورزش و جوانان افزود: براساس آمارموجود، امروزه 42 درصد از کارکنان دولت در بخش‌های مختلف بانوان هستند و این روند نیز رو به افزایش بوده و سیاست دولت استفاده از این ظرفیت بسیار تعیین‌کننده در فرآیند توسعه کشور است.

وی اعلام کرد: براساس دستور رئیس‌جمهور بخشی از دستگاه‌های مختلف اجرایی که تاکنون، مزایای مربوط به فصل چهارم قانون مدیریت خدمات کشوری را دریافت نکرده، ابلاغ شده که از اول اسفندماه جاری  متناسب با موقعیت خود تا سقف 50 درصد این مزایا به کارکنان پرداخت شود.

در ادامه این آیین چند برنامه فرهنگی و هنری اجرا و تعدادی از بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی استان کردستان با اهدای لوح تجلیل شدند.

منبع: روابط عمومی