معرفی دانشجویان منتخب دانشگاه کردستان جهت استفاده از طرح تبادل دانشجو با دانشگاه اف‌اچ یوانیوم اتریش در سال 1399
چهارشنبه، 23 بهمن 1398
8 نفر از دانشجویان منتخب دانشگاه کردستان جهت اخذ گرنت اتریشی ارنست ماخ و گذراندن یک ترم تحصیلی به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش معرفی شدند.

پیرو فراخوان گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان در دی ماه 1398 مبنی بر اعزام دانشجویان به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش، 75 دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد بصورت آنلاین ثبت نام نمودند. درخواست‌های ثبت شده در یک کمیته ارزیابی مورد بررسی قرار گرفت و از این تعداد 50 نفر از دانشجویان واجد شرایط به مصاحبه تخصصی به زبان انگلیسی دعوت شدند. پس از ارزیابی نهایی، 8 نفر از دانشجویانی که بالاترین امتیاز را کسب کردند به این دانشگاه اتریشی معرفی شدند.
اسامی افراد منتخب جهت بهره مندی از این گرنت تحصیلی بصورت زیر اعلام می‌گردد:

1- مهسا آزاده، دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر

2- صهبا مسلمی‏‌مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق- کنترل

3- مازیار روحانی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری

4- هانیه حاجیلویی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته MBA

5- سهند توانایی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی

6- کسری بیات، دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی برق

7- اسرا بهرام‏‌نژاد، دانشجوی کارشناسی رشته محیط زیست

8- رویا فخرائی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری

همچنین دانشجویان زیربه ترتیب به عنوان نفرات ذخیره انتخاب شدند:

1- ماردین فیروزی، دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی برق

2- آرمان محمودی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته MBA

3- صابر امیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک

4- ژیلا زمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته MBA

بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه کردستان و دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش، هرساله امکان معرفی 8 دانشجو جهت اقدام برای گرنت ارنست ماخ فراهم شده است. در سال گذشته 7 نفر از دانشجویان دانشگاه کردستان (از 8 نفر معرفی شده) موفق به اخذ این گرنت شدند.

لازم به ذکر است که اعزام دانشجویان منتخب به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش منوط به تایید نهایی این دانشگاه و موفقیت در اخذ گرنت تحصیلی می‌باشد. این برنامه برای ترم تحصیلی پاییز 2020 یا بهار 2021 بوده و به دانشجویان بهره‏‌مند از این گرنت علاوه بر تامین هزینه های رفت و برگشت، ماهیانه مبلغ 1050 یورو پرداخت خواهد شد.

گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه این موفقیت را به دانشجویان منتخب تبریک عرض می نماید.

منبع: مدیریت روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمی

مدیریت روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمیویژه