نبود تفکر توسعه از جمله دلایل عدم موفقیت برنامه‌های توسعه در استان است
سه‌شنبه، 22 بهمن 1398
نبود تفکر توسعه از جمله دلایل عدم موفقیت برنامه‌های توسعه در استان است
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: نبود تفکر توسعه از جمله دلایل عدم موفقیت برنامه‌های توسعه در استان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، جلسه  آینده پژوهی توسعه استان کردستان در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه کردستان در محل سالن جلسات سازمان مرکزی برگزار شد.

نخستین جلسه این سلسله نشستها با عنوان ظرفیتها و مزیت های نسبی جغرافیایی و کشاورزی استان پیش از ظهر امروز با حضور دکتر بهرام نصرالهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان و ارائه معاون آموزشی دانشگاه کردستان برگزار شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کردستان ابتدا از ظرفیت های استان گزارشی ارائه کرد و دلایل عدم توسعه استان علیرغم وجود ظرفیت‌ها را تشریح کرد.

وی نبود تفکر توسعه را از جمله مشکلات عدم توسعه استان دانست و گفت: ضروری است جامعه دانشگاهی استان با برنامه ریزی‌هایی بر اساس پتانسیل‌های استان، برای توسعه استان همفکری کنند.

رئیس دانشگاه کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: دانشگاه کردستان در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای ایفای نقش در این زمینه اعلام آمادگی می‌کند.

دکتر رحمت صادقی از معاونت فرهنگی و پژوهشی دانشگاه خواست تا با برگزاری جلسات  و تخصصی تر کردن آنها ضمن ایفای نقش در این زمینه، به دنبال اخذ خروجی باشند.

وی با اشاره به وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری مسئولان استان، گفت: خوشبختانه نیروی انسانی کارآمد و اعتبار موردنیاز در استان داریم اما متاسفانه به دلیل ضعف در انجام کار تیمی و نبود تفکر سیستمی نتوانسته‌ایم در پیشبرد برنامه‌های توسعه موفق باشیم.

دکتر صادقی با اشاره به اینکه گاهی برخی افراد منافع فردی را به منافع جمعی ترجیح می‌دهند، عنوان کرد: نکته‌ای که در سیاست گذاری‌ها و اجرای کارهای اجرایی تاثیرگذار است، استفاده از داده های قابل اعتماد است بنابراین باید هم مطالبه‌گری و هم انتقاد  بر اساس داده‌های متقن باشد تا سیاستگذاری‌ها هم بر همین اساس برنامه‌ریزی و بتوانند تاثیر گذار باشند.

در پایان هم اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه سوالات مختلفی در خصوص چرایی عدم توسعه استان و برنامه‌های سازمان برنامه و بودجه از رئیس سازمان پرسیدند که در پایان به انها پاسخ داده شد.