جشن انقلاب در دانشگاه کردستان برگزار شد
یکشنبه، 20 بهمن 1398
جشن انقلاب در دانشگاه کردستان برگزار شد
جشن انقلاب توسط کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر و با حضور همه دانشگاه‌های استان در دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، امروز (20 بهمن) جشن بزرگ انقلاب در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد.
رئیس دانشگاه کردستان در این مراسم، ضمن تبریک ایام دهه فجر و شروع گام دوم انقلاب، اظهار داشت: 40 سال نخست انقلاب را گام اول نام نهادند اما پس از آن بیانیه‌ای با نام گام دوم انقلاب توسط رهبر معظم انقلاب تبیین شد. دکتر رحمت صادقی افزود: در این بیانیه بخش نخست دستاوردهای 40 سال اول انقلاب تبیین شده و بخش بعدی توصیه‌هایی برای پیشرفت کشور بود که در سرفصل نخست آن بحث علم، پژوهش و اهمیت و جایگاهی که علم و دانایی می‌تواند داشته باشد، اشاره شده است. وی با اشاره به اهمیت جایگاه علم در پیشرفت یک کشور، گفت: علم دانایی، اقتدار، عزت و توانایی یک کشور را نشان می‌دهد و گرچه شتاب رشد علمی ما یازده برابر متوسط جهانی است اما با جایگاه واقعی که شایسته این ملت بزرگ است، هنوز فاصله داریم. صادقی با اشاره به اینکه در کمیت تولید علم جایگاه خوبی داریم، عنوان کرد: ما در تبدیل دانش به ثروت، ارتباط بین دانشگاه و صنعت هنوز به جایگاه واقعی نرسیده‌ایم و امیداریم با توصیه‌های مقام معظم رهبری بتوانیم به جایگاه شایسته کشور دست پیدا کنیم. وی ادامه داد: بعد از بیانیه گام دوم انقلاب دو دانشگاه اصلی استان، یعنی دانشگاه کردستان و علوم پزشکی از مدیریت اهل سنت برای اداره دانشگاه بهره گرفتند که نشان دهنده بلوغ عقلانی بود و موجب وحدت و همگرایی بیشتر شد. در ادامه این مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کردستان نیز با اشاره به استقلال و رشد علمی کشور پس از 41 سال، آن را نتیجه هدایت رهبری دانست. به گفته وی امروزه دشمن با ابزار رسانه در پی نشان دادن تصویری سیاه و تاریک از کشور ماست و خوشبختانه به برکت حضور رهبری، کشور ما دنیایی روشن و امیدوار کننده از خود ارائه می‌دهد. بیابانی نقطه تاریک و ظلمانی را متعلق به نظام پهلوی دانست و گفت: سرسپردگی و وابستگی شدید به غرب حتی موجب ناامیدی و نگرانی سران حکومت پهلوی شده بود. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کردستان با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، خاطرنشان کرد: حضور نخبگان و رهنمودهای رهبری موجب پشت سر گذاشتن این تحریم‌ها شده و موجب تداوم استقلال کشور خواهد شد. در ادامه شهیدی، کارشناس مسائل منطقه و سخنران ویژه این مراسم نیز در سخنانی اظهار داشت: پدیده انقلاب که 41 سال پیش در این سرزمین رخ داد، نه تنها در داخل بلکه در سراسر جهان مورد توجه خاصی قرار گرفت و تالیفات زیادی در این باره نگاشته شد. وی افزود: اکثر آثار مکتوب بر تاثیرگذاری سه عامل رهبری، حضور مردم و اعتقادات و ایمان دینی در پیروزی انقلاب اتفاق نظر داشتند، لذا از این انقلاب به عنوان یک معجزه الهی و حادثه‌ای در قرن 21 تعبیر می‌شود که انظار جهانیان به ان معطوف شد. به گفته شهیدی امروز پس از 41 سال شاهد دستاوردهای بزرگ انقلاب هستیم که از آن جمله می‌توان به ثبات و امنیت موجود در کشور اشاره کرد که علیرغم حضور ایران در منطقه‌ای بحرانی و ملتهب، توانسته خود را در برابر طوفان حفظ کند. وی خاطرنشان کرد: امنیت امروز کشور مرهون خون شهدا و سردمدارانی همچون سردار شهید قاسم سلیمانی است که به گفته رهبری، شخصیتی بوده که با عملکرد و افکار خود مکتبی آفریده و پرچمدار حرکتی بزرگ در منطقه و جهان بود.

منبع: رواط عمومی دانشگاه کردستان