بهرە‌گیری از نظرات جامعه دانشگاهی برای توانمند کردن نیازمندان
یکشنبه، 20 بهمن 1398
بهرە‌گیری از نظرات جامعه دانشگاهی برای توانمند کردن نیازمندان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از بهره‌گیری از نظرات جامعه دانشگاهی به منظور توانمند کردن نیازمندان خبر داد.
بە گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، حجت‌اله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد طی سفر به استان کردستان صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه‌های کردستان با موضوع اشتغال محرومین، عنوان کرد: بهره‌گیری از افکار و نظرات نخبگان و جامعه دانشگاهی می‌تواند شتاب‌دهنده و راهگشای اشتغال و توانمند کردن نیازمندان باشد.
وی افزود: در زمینه کمک به موضوع اشتغال مددجویان از طریق هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه‌های کشور و همچنین متخصصان کسب‌وکار، تعریف طرح‌های پژوهشی و درنهایت مسابقات ایده پردازی بهره‌ خواهیم گرفت.
در ادامه جلسه هر یک از اساتید و هیئت علمی دانشگاه های کردستان نظرات و پیشنهادات تخصصی در زمینه کمک به اشتغال محرومان را مطرح کردند.

منبع: رواط عمومی دانشگاه کردستان