معرفی اساتید منتخب جهت اعزام به دانشگاه خاین اسپانیا
شنبه، 19 بهمن 1398
معرفی اساتید منتخب جهت اعزام به دانشگاه خاین اسپانیا
دو استاد گروه مهندسی کامپیوتر دانشکاه کردستان برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی به دانشگاه خاین اسپانیا اعزام می‌شوند.
پیرو فراخوان گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان برای برنامه تبادل استاد با دانشگاه خاین اسپانیا، 9 استاد دانشگاه از طریق فرم آنلاین ثبت نام و مدارک آن‌ها به دانشگاه اسپانیایی ارسال گردید. پس از ارزیابی انجام گرفته توسط دانشگاه اسپانیایی و بر اساس نیاز این دانشگاه، خانم دکتر روژیار پیر محمدیانی و آقای دکتر صادق سلیمانی اعضای هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر برای اعزام به این دانشگاه معرفی شدند.
اساتید منتخب در بهار 1399 و به مدت یک هفته برای برگزاری چند کارگاه آموزشی به دانشگاه خاین اسپانیا اعزام خواهند شد. در این برنامه که تحت حمایت مالی برنامه اروپایی اراسموس پلاس می‌باشد، مبلغ 830 یورو برای تامین هزینه‌های سفر رفت و برگشت، و مبلغ روزانه 160 یورو برای مدت یک هفته برای هر استاد پرداخت خواهد شد.

منبع: مدیریت روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمی

مدیریت روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمی