ارسال 60 مقالە بە سیزدهمین همایش ملی نجوم و اختر فیزیک
چهارشنبه، 16 بهمن 1398
ارسال 60 مقالە بە سیزدهمین همایش ملی نجوم و اختر فیزیک
دبیر سیزدهمین همایش ملی نجوم و اختر فیزیک گفت: 60 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که در سمیناری 2 روزه در قالب سخنرانی و پوستر در دانشگاه کردستان ارائه می‌شود.
دکتر کیومرث کرمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار روابط عمومی، اظهار کرد: آشنایی متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و مراکز پژوهشی کشور با فعالیت یکدیگر، مبادله اطلاعات و ایجاد ارتباط بین  پژوهشگران، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در زمینه­‌های گوناگون نجوم  در کشور از اهداف این همایش است.
وی با بیان اینکه سیزدهمین همایش ملی نجوم و اختر فیزیک بهمن هر سال برگزار می‌شود، افزود: این دومین دوره‌ای است که دانشگاه کردستان از همایش ملی نجوم میزبانی می‌کند سال 76 میزبان چهارمین دوره همایش بودیم.
کرمی اضافه کرد: در این سمینار که 2 روز به عنوان مدرسه زمستانی انجمن نجوم برگزار می‌شود (امروز و فردا) به ارائه مقالات اختصاص دارد و 60 مقاله ارسالی در آن ارائه خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان یادآور شد: 80 شرکت کننده در سمینار و کارگاه‌ها حضور دارند و از 60 مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش، 25 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه می‌شود.
کرمی تاکید کرد: دانشگاه کردستان چهار عضو هیات علمی در زمینه اختر فیزیک دارد که سه نفر استاد تمام و یک نفر دانشیار است و تعداد زیادی هم دانشجوی تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه در رشته فیزیک و نجوم مشغول به تحصیل هستند.
سیزدهمین همایش ملی نجوم و اختر فیزیک ایران تا ظهر پنجشنبه 17 بهمن ادامه دارد.

منبع: رواط عمومی دانشگاه کردستان