مراسم تودیع و معارفه رئیس بسیج اساتید استان کردستان برگزار شد
سه‌شنبه، 15 بهمن 1398
مراسم تودیع و معارفه رئیس بسیج اساتید استان کردستان برگزار شد
مراسم معارفه دکتر مهدی حاتمی رئیس جدید بسیج اساتید استان کردستان در تالار فردوسی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کردستان برگزار و از زحمات و تلاش‌های دکتر علی شکری تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، مراسم تودیع و معارفه رئیس بسیج اساتید استان کردستان در تالار فردوسی برگزار شد.
در آغاز مسئول نهاد نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کردستان  ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم می‌فرمایند که احیای تمدن نوین اسلام و ایرانی ضروری است و یکی از لوازم احیای این تمدن دانشگاه‌ها است.
وی گفت: اگر سیر تحول نسلهای دانشگاه را بررسی کنیم به نسل چهارم که مسئولیت‌پذیری اجتماعی می‌رسیم و به عقیده من دانشگاه نسل چهارم همان سخن گهربار حضرت امام  (ره) بود که فرمودند دانشگاه کارخانه انسان سازی است.
حجت‌السلام‌ بیابانی تصریح کرد: در نظام فرهنگی و تربیتی سند اسلامی شدن دانشگاه به این موضوع اشاره می‌کند که دانشگاه باید اعتماد به نفس عمومی و ملی را تقویت کند و انسانهای عدالت محور و کارآفرین را تربیت کند.
در ادامه جلسه فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان افزود: انقلاب کبیر جمهوری اسلامی ایران خون بهای هزاران شهید است و نتیجه مجاهدت‌های امام و انقلابیون دهه 40 و 50 است.
سردار صادق حسینی عنوان کرد: انقلاب اسلامی دستاوردهای بسیاری داشته و ضروری است تا در دهه فجر تک تک آنچه را که در بلندای نگاه رهبری ترسیم شده را نشان داده و گرامی بشماریم.
وی به دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: پیشرفت در علم و فناوری  یکی از مهم‌ترین قدم‌هایی بود که قبل از انقلاب تا این حد برجسته نبود و اکنون خوشبختانه جزو 20 کشور برتر جهان از لحاظ علمی هستیم.
به گفته سردار حسینی، پیش از انقلاب اکثر پزشکان یا فلیپینی، بنگلادشی و یا آمریکایی بودند و اکنون کشور ما علم کشورهای ذکر شده را قبول ندارند و این از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است.
وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر شکری رئیس سابق بسیج اساتید استان کردستان، بیان داشت: امروز یکی از چهره‌های علمی و انقلابی از جنس دانشگاه به عنوان رئیس بسیج اساتید معرفی خواهد شد و دکتر حاتمی دارای تجربه در بسیج است و امیدواریم از ظرفیت این استاد گرامی استفاده کنیم.
در ادامه این جلسه  مهدی حاتمی رئیس جدید بسیج اساتید دانشگاه کردستان گفت: باید بانک اطلاعاتی از اساتید دانشگاه وجود داشته باشد و یک پاکسازی صورت گیرد.
او با تاکید بر لزوم پایبندی به مسائل اخلاقی و کار انقلابی اساتید یادآوری کرد: فضایی که در حال حاضر وجود دارد فضای مناسبی برای استان فرهنگی کردستان نیست و اساتید باید درباره مسائل مذهبی و انقلابی سر کلاس های درس صحبت کنند.
وی افزود: ما به گونه ای عمل می‌کنیم که به عنوان واحدی شاخص و شناخته شده در حوزه مسائل مختلف استان خود را معرفی کنیم.
رئیس بسیج اساتید کشور نیز در این آیین با اشاره به چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: برخی تصور می کنند انقلاب اسلامی ایران یک شی‌ء درگذشته است و تاریخ مصرفش تمام شده است در حالیکه تفاوت ما با انقلاب های چین، فرانسه و آمریکا در این است که آن انقلاب ها تاریخ انقضایشان تمام شده اما انقلاب ما یک موجود زنده است و هنوز در حال رشد است و ظرفیت های آن هنوز بالفعل نشده اند.
مجتبی زارعی افزود: آمریکا در حالی روی رفتار مردم منطقه سرمایه گذاری کرده است که انقلاب اسلامی ما در حال ترویج مجموعه ای از سبک زندگی است که مخل محیط زیست و سجایای اخلاقی نیست و شیوه جدیدی که پنتاگون و هالیوود در حال صدور آن به کشورهای منطقه هستند در خود ذوب می کند.

منبع: رواط عمومی دانشگاه کردستان