اسامی افراد منتخب جهت اعزام به دانشگاه خاین اسپانیا
شنبه، 14 دی 1398
اسامی افراد منتخب جهت اعزام به دانشگاه خاین اسپانیا
لیست دانشجویان منتخب جهت بهره‌مندی از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus برای گذاراندن یک ترم تحصیلی در دانشگاه خاین اسپانیا از سوی کمیته ارزیابی دانشگاه، معرفی شد.
پیرو اطلاع‌رسانی مدیریت روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمی دانشگاه کردستان مبنی بر اعزام سری سوم دانشجویان به دانشگاه خاین در حوزه‌های مهندسی، 42 نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط از طریق سایت روابط بین‌الملل به صورت آنلاین ثبت نام نمودند.
پس از بررسی رزومه علمی و سوابق  تحصیلی دانشجویان توسط کمیته ارزیابی شامل مدیر تحصیلات تکمیلی، معاون آموزشی دانشکده مهندسی و نمایندگانی از روابط بین الملل دانشگاه، از بین 42 نفر دانشجوی متقاضی، 28 نفر به جلسه مصاحبه(تخصصی و به زبان انگلیسی) دعوت شدند و  از این تعداد سه نفر به عنوان منتخبین اصلی و دو نفر ذخیره معرفی شدند.
 لیست افراد منتخب اصلی به شرح ذیل اعلام می‌گردد:
 1- آقای عبدالله رضاقلی(دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات)
2-  خانم ارغوان منجمی (دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر)
3- آقای کوشا انصاف‏ جویی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی)
 همچنین دانشجویان زیربه ترتیب به عنوان نفرات ذخیره انتخاب شدند:
1- خانم رمیصا محمدی(دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی)
2- خانم سمیه کنعانی (دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر)

شایان ذکر است این برنامه در سال 2020 و برای یک ترم تحصیلی خواهد بود. مبلغ این گرنت برای هر دانشجو 850 یورو در ماه، به علاوه پرداخت هزینه‌های رفت و برگشت می‌باشد.
روابط بین الملل دانشگاه کردستان این موفقیت را به دانشجویان منتخب تبریک عرض می نماید. دانشجویان منتخب در اسرع وقت نسبت به ارسال اسکن گذرنامه خود  به ایمیل روابط بین الملل دانشگاه کردستان به آدرس  international@uok.ac.ir  اقدام نمایند.

منبع: مدیریت روابط بین‌الملل و همکاری‌های علمی

مدیریت امور بین‌الملل