انتشارات دانشگاه کردستان: کتاب An overview of LANGUAGE TESTING و ‏ General English Structure رونمایی شد
سه‌شنبه، 3 دی 1398
به همت انجمن علمی آموزش زبان انگلیسی مراسم رونمایی و بررسی دو کتاب An overview of LANGUAGE TESTING و ‏ General English Structure در تالار خیام دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، به همت انجمن علمی آموزش زبان انگلیسی  مراسم رونمایی و بررسی دو کتاب An overview of LANGUAGE TESTING و
‏ General English Structure در تالار خیام دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه برگزار شد.
سیروس امیری در این جلسه اظهار کرد: اگر شخصی در رشته خود به  دانش و درک رسیده باشد می‌تواند با بهره‌گیری از علم تمام رشته‌ها  رشته خود را نیز ارتقاء دهد و سعی در انکار باقی رشته‌ها نخواهد کرد.

معاون پژوهشی دانشکده زبان و ادبیات دانشگاه کردستان گفت: کتابی که امروز رونمایی می‌شود در سطح بالایی بوده و نیازمند است تا در جلسه‌ای این کتاب توسط اساتید و پژوهشگران برجسته این حوزه نقد و بررسی شود.
در ادامه جلسه دکتر حبیب سلیمانی یکی از مولفین این کتابها با بیان اینکه چاپ کتاب در انتشارات دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: کتابهایی که در دانشگاه چاپ می‌شوند توسط اساتید وداورهای متخصصی تایید می‌شوند و این امر نشان از دقت بالا در چاپ کتب دانشگاه است.
وی با اشاره به اهمیت سلیقه خوانندگان کتاب، تصریح کرد: در نهایت خوانندگان کتاب هستند که تصمیم میگیرند که چه کتابی به چاپ مجدد برسد و ما نیز به سلیقه خوانندگان احترام میگذاریم.
به گفته این  عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان، بخش مهمی از فرهنگ دانشگاهی خواندن کتاب است و ما به اشتباه دانشگاه را تنها مجموعه‌ای از تکنولوژی و ساختمانهای پیشرفته میدانیم.

وی گفت: چیزی که فرهنگ دانشگاهی را به خوبی نشان می‌دهد جو تعامل و گفت و گو است و کسانی که دارای فرهنگ دانشگاهی هستند   بخوانند، گوش دهند، صحبت کنند و بصورت  آکادمیک بنویسند.
دکتر سلیمانی افزود: دانشجویان باید بدانند که صرفا در دانشگاه بودن مهم نیست و با دانشگاه بودن است که اهمیت دارد.
در ادامه جلسه نیز دکتر جلیل فتحی یکی دیگر از مولفین کتاب با بررسی و ارائه کتاب های رونمائی شده به سوالات دانشجویان و حاضرین در جلسه پاسخ داد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه