آیین تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد
سه‌شنبه، 19 آذر 1398
آیین تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد
طی مراسمی از دانشجویان برتر رشته‌های مختلف دانشکده فنی و مهندسی تجلیل به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان ظهر امروز(19 آذر) در مراسم تقدیر از نفرات برتر دانشکده مهندسی ضمن تبریک به دانشجویان برتر، اظهار کرد: به دانشجویان توصیه می‌کنیم به مهارت‌های تخصصی رشته‌ی خود بیشتر توجه کنند.
دکترجمال ارکات افزود: در دوره تحصیل دانشگاهی، درس‌ها پایه هستند و ضروری است افراد درخصوص فعالیت در بازار کار معلومات خود را افزایش دهند.
وی با بیان اینکه کلاس‌های خود اشتغالی رایگان و با مدرک معتبر دانشگاهی است، تصریح کرد: این درس‌ها در میانگین معدل منظور نمی‌شود و انتظار داریم دانشجویان دانشگاه کردستان برای کسب اطلاعات درخصوص بازار کار در این کلاس‌ها شرکت کنند.
وی درپایان یادآورشد: امیدواریم دانشجویان دانشگاه کردستان سفیران خوب و قابل اطمینان دانشگاه در بازار کار و مدارج تحصیلی بالاتر باشند.
دکتر سلام قادری، معاون آموزشی دانشکده مهندسی نیز درخصوص نحوه‌ی انتخاب دانشجویان برتر عنوان کرد: انتخاب دانشجویان برتر براساس دستورالعمل اجرایی دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه است.